€ 247 van € 330 opgehaald

 75%
27 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Opgelichte kinderen

€ 247 van € 330 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Hoera het vakantie geld was binnen en al sinds kerst waren de kinderen aan het vragen om Nintendo switch, 

met de meiden afgesproken dat als ze voortaan de afwas doen en zo nu en dan de was ophangen dat ze dan in de zomer hun Nintendo switch zouden krijgen, 

de kinderen hebben zich netjes aan de afspraken gehouden en zelfs meerdere klusjes rondom het huis gedaan dik verdiend die Nintendo switch en voor het eerst sinds jaren heb ik geen schuld openstaan die eerst betaald moet worden. 

overal die Nintendo switch uitverkocht dus wij op marktplaats zoeken voor een 2de hands en dan houden we ook nog geld over voor een extra spel, 

we vonden er 1 voor 275 euro en maar 4km bij ons huis vandaan. 

Een mooie prijs voor een 2de hands game console. even een net bericht gestuurd dat wij willen kopen en eventueel s 'middags al kunnen ophalen. 

de reactie: maar ik woon helemaal niet meer Zevenhuizen ik ben verhuisd en woon in den burg, tja dat is voor ons ongeveer 9 uur fietsen dus doe dan maar opsturen, 

eerst betalen en dan versturen word de afspraak. 

prima zo heb ik in het verleden al vaker wat gekocht via marktplaats, dus geld overgemaakt en later krijg ik een berichtje het pakket is met de post mee. ik vraag naar de track en trace code die komt niet later nog een keer, de persoon zegt ik ben nu op mijn werk maar als ik straks thuis ben stuur ik u de code, later die avond denk ik zal nog even helpen herinneren voor die code, ben zelf ook moeder uit werk koken en voor de kinderen zorgen je vergeet wel eens wat. 

en ineens komen mijn berichten niet meer aan via de whatsapp, ik vraag het nog eens via marktplaats en er word niet op gereageerd, ik begin hem te knijpen en mijn vriendin bij wie ik mijn hart lucht zegt google even het telefoonnummer, en daar komt opgelicht.nl omhoog, het telefoonnummer is al bekend de gebruiker heeft de naam a. en Saskia in het verleden gebruikt. 

mijn hart breekt, hoe ga ik dit aan mijn kinderen vertellen ze hebben er zo hard hun best voor gedaan zelfs de jongste van 4 heeft mij regelmatig geholpen in huis. hij helpt met tafeldekken en zoals hij dat zelf zo mooi zegt dat regel ik voor jou, zo regelt hij dat zijn zus een kop koffie maakt voor mama. 

ik kan alleen maar janken, via internet aangifte gedaan bij de politie en terwijl ik de aangifte invul vallen de tranen op mijn toetsenbord, hoe heeft dit nu toch kunnen gebeuren, ik voel me dom en schuldig tegenover kinderen, mijn moeder hart huild en is gebroken.

20-06-2020 Nieuwerkerk aan den IJssel 

De meiden willen nu cupcakes gaan bakken voor mensen op donatie, wat betekent dat mensen zelf een bedrag kiezen wat ze willen geven voor de cupcakes. (Dit doen we lokaal binnen onze woonplaats meer info via facebook: Daphne Fransen) 

23-06-2020

We zijn vanmiddag gebeld door de game mania, ze hebben er 1 voor ons op voorraad en kunnen komen ophalen voor de vaste prijs. Van €329,- 

24-06-2020

Voorlopig laatste dag van de cupcake verkoop, op verzoek zullen we door bakken. 

Over de campagne
Beheerder:
Daphne Fransen
Gestart op:
19 June 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie