€ 895 van € 3.500 opgehaald

 26%
45 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

DE VRESELIJKE "ZIEKTE VAN MENIÉRE" ( deel2 )

€ 895 van € 3.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Lieve mensen , 

Misschien weet u nog wie ik ben . Ik heb nog één keer u hulp heel erg hard nodig. Mijn naam is Suzanne Holstvoogd en ik ben 46 jaar . En lijdt al 29 jaar aan de vreselijke ziekte van Meniére. 


Nu nog een operatie aan mijn rechteroor om voorgoed van mijn vreselijke 

'" ZIEKTE MENIÉRE "  af te kunnen komen!

Mijn eerste operatie aan mijn linkeroor was op 5 november 2019 , deze operatie is geslaagd en ik voel mij een stuk beter. Me hersenen zijn niet meer de hele dag op zoek naar een stabiel gevoel in mijn hoofd en daardoor kan ik al iets beter functioneren. 

Toch ben ik nog erg vaak duizelig en heb dan last van zware aanvallen van draaiduizeligheid die er voor zorgen dat ik doodziek op mijn bed lig omdat de ziekte van Meniére nog steeds in mijn rechteroor zit . Daar wil ik natuurlijk van af en de enige manier om van deze ziekte af te komen is om ook mijn andere oor ook te laten opereren .  Als ik mijn andere oor laat opereren dan zal ik voorgoed verlost zijn van het altijd duizelig zijn en zal er een nieuwe wereld voor mij opengaan . Dan kan ik weer zonder angst naar buiten en hoef ik niet meer bang te zijn dat ik zomaar ineens tegen de grond val omdat ik een duizeligheidsaanval krijg . 

Ik kan voor nu alleen nog dromen om echt helemaal duizeligheidsvrij te zijn .

Help mij alstublieft om nog één operatie te kunnen laten doen , zodat ook ik na 30 jaar een echte kans krijg op een leven zonder deze vreselijke ziekte van Meniére

Alvast heel erg bedankt. 

Groetjes Suzanne Holstvoogd 


P.s. hieronder staat mijn eerste oproep voor de eerste operatie aan mijn linkeroor. Daar staat ook de link van de operatie en alle symptomen van de ziekte van Meniére.  

De vreselijke "ziekte van Meniére"


Mijn naam is Suzanne Holstvoogd en ik ben 45 jaar en moeder van 3 kinderen . Al 28 jaar lijdt ik aan de vreselijke ziekte van Meniére. 


Dit is een evenwichtstoornis ziekte waarbij aanvallen van draaiduizeligheid, oorsuizen en instabiliteit mijn hele leven bepalen. 


Het is ooit begonnen in mijn linkeroor en zit inmiddels ook in mijn rechteroor , sinds een aantal jaren ben ik dan ook altijd onstabiel omdat mijn hersenen steeds mijn evenwicht willen corrigeren maar dit niet lukt en is leven met deze ziekte iedere dag weer een opgave .


Niet alleen de duizeligheid maar ook het oorsuizen maakt dat mijn dagen steeds moeilijker worden en ik steeds minder zin in het leven heb .


Mijn gehoor neemt ook steeds verder af ( in beide oren al 40dl verlies ) waardoor ik geen gesprekken meer kan voeren met meerdere mensen tegelijk .


Iedere dag als ik opsta dan ben ik eigenlijk al moe omdat de duizeligheid zoveel energie kost , dat ik het liefst na een uur alweer naar mijn bed wil .


Mijn leven wordt zo ontzettend beïnvloed door deze ziekte dat is me vaak gewoon geen raad meer weet .


Nu is er een kno arts in Canada die denk dat hij een oplossing heeft voor de ziekte van Meniére ( https://www.hoorzaken.nl/nieuwe-operatie-bij-ziekte-van-meniere-ductus/) . 


Inmiddels zijn er al mensen geopereerd door KNO artsen .

Voor nu zijn van de mensen die zijn geopereerd de resultaten zeer positief .


Ze kunnen eindelijk weer leven en ze worden niet meer geleefd door dit vreselijk monster dat "Meniére" heet.


Ik heb nu al 28 jaar deze ziekte en leef dus al langer ziek en weet eigenlijk ook niet eens meer hoe het voelt om me gewoon goed te voelen .


Ik had zo graag willen werken en een leven willen leven zonder deze ziekte , en leuke dingen willen doen met me kinderen en kleinkinderen .


Dat is tot op heden niet gelukt .


Nu krijg ik de kans om ook geopereerd te worden door een KNO arts alleen moet ik de kosten zelf betalen en omdat ik al 28 jaar een lage WAO uitkering heb kan ik dat niet zelf betalen .


Ik ben blij dat ik met het kleine beetje wat ik heb net aan kan rondkomen. 


Daarom vraag ik uw hulp zodat ik geopereerd kan worden en dat ik eindelijk kan leven zonder deze vreselijke ziekte. 


Ik zou u eeuwig dankbaar zijn en zal dan eindelijk weten hoe het is om niet meer duizelig te zijn en te kunnen leven zoals gezonde mensen leven. 


Nooit meer aanvallen van duizeligheid , ik kan er alleen maar van dromen en dat doe ik al zo lang . Nu kan mijn droom werkelijkheid worden en wil ik u vragen om mij daarmee te helpen .


Alvast heel erg bedankt , 


Groetjes Suzanne Holstvoogd

Over de campagne
Beheerder:
Suzanne Holstvoogd
Gestart op:
9 June 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie