€ 2.552 van € 1.600 opgehaald

 100%
165 donaties in 3 jaren

Nieuw zand voor de honden op Bello!

€ 2.552 van € 1.600 opgehaald
het verhaal
Hi allemaal,


Zoals jullie, als vaste of misschien wel nieuwe bezoeker wellicht weten is een groot gedeelte van Bello bedekt met zand. Dit vergroot heel veel speelplezier voor álle honden.

Dit zand verdwijnt in de loop van de tijd, denk bvb bij het oprapen van een drol dat er een hand zand mee verdwijnt in het zakje, in de vacht van de honden, in onze schoenen of gewoon door de wind. Allemaal heel minimaal maar alles bij elkaar is het een hoop wat er uitgaat.

Nu was onze planning om in de lente weer een nieuwe lading te laten komen. Helaas kwam het corona-virus om de hoek en moest de speeltuin sluiten en verdwenen daarmee ook een groot deel van onze inkomsten.

Gelukkig kon de dagopvang, welliswaar niet met volle groepen, wél doordraaien waardoor we i.i.g. niet failliet zijn gegaan. 

We hebben in de 6.5jaar dat we bestaan nog nooit om een donatie gevraagd maar toch gaan we het nu proberen...  willen jullie een (klein) bedrag storten zodat we hopenlijk snel weer een paar vrachtwagens zand kunnen laten komen?

Onze maar vooral de honden hun dank is enorm groot ♡


*note er gaat sowieso 7% vanaf voor t gebruik van deze geweldige site + transactiekosten. Mocht er meer gedoneerd worden dan ons doel komt er gewoon extra zand, dit was ons minimum doel ♡♡♡

Over de campagne
Beheerder:
Annemiek Mans
Gestart op:
30 May 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie