€ 1.680 van € 10.000 opgehaald

 17%
55 donaties in 2 maanden

Help Team Smits Corona tijd door.

€ 1.680 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Team Smits is een jong en talent vol team wat in april 2008 is opgericht door Joey Smits. Team Smits is gelegen in Tilburg en heeft een tal van jeugd en senioren vechters. Bij hun staat plezier centraal. Voor wedstrijden hebben zij speciale wedstrijd trainingen, zak-training en pads training.

Helaas door alle Corona gebeurtenissen hebben ondernemers het erg zwaar. Zoals iedereen heeft kunnen horen in de persconferentie staan sportscholen achteraan om weer open te kunnen. Dit kunnen wij niet laten gebeuren. Team Smits besteed enorm veel aandacht aan groot en klein en daarom willen wij dat deze gym blijft bestaan. Gesloten blijven tot 1 september zal deze school niet overleven vandaar dat wij een beroep doen op iedereen om een steentje bij te dragen zodat Joey Smits zijn met bloed, zweet en tranen opgebouwde zaak kan blijven runnen en dat de kinderen hun geliefde gym kunnen blijven bezoeken.

De opbrengst zal volledig gebruikt worden om de vaste lasten te betalen van de sportschool voor de komende paar maanden.

Wie doet mee!!!

1 TEAM 1 TAAK

Go Hard or Go Home

Over de campagne
Beheerder:
Maxx Broeren
Gestart op:
7 May 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie