€ 1.350 van € 2.000 opgehaald

 68%
38 donaties in 4 jaren

Steun zvv Zaanlandia

€ 1.350 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

zvv Zaanlandia doet een beroep op u!

We leven op dit moment allemaal in een moeilijke tijd. De corona maatregelen vergen veel aanpassingen in ons dagelijks leven. Ook bij zvv Zaanlandia is dat goed voelbaar.

Afgelopen weken waren de velden leeg, de competitie is gestaakt en ook in de kantine is het akelig stil. Binnenkort kan de jeugd van zvv Zaanlandia weer voorzichtig gaan trainen, maar terug naar normaal gaan we nog lang niet.

Velen van jullie weten dat zvv Zaanlandia het ook voor de corona crisis moeilijk had, zowel organisatorisch als financieel. Door het jeugd- en hoofdbestuur werd en wordt hard gewerkt om de zaken op orde te krijgen en weer een positieve beweging te krijgen. Bij de jeugdafdeling is die beweging het afgelopen seizoen al meer en meer zichtbaar.

Voor de financiële situatie geldt dat helaas niet. Het wegvallen van de kantine inkomsten vanwege het abrupt beëindigen van de competitie en het afgelasten van de geplande evenementen zorgt voor een nog nijpender financiële situatie.

Daarom vragen we u om onze vereniging te helpen deze lastige en moeilijke tijd door te komen. Dit kunt u doen door een bedrag te doneren. We zijn blij met elke donatie ongeacht de hoogte van het bedrag!

 

zvv Zaanlandia bedankt u alvast hartelijk voor uw steun!

Over de campagne
Beheerder:
Marco
Gestart op:
29 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie