€ 7.395 van € 25.000 opgehaald

 30%
232 donaties in 4 jaren

Puik wil overleven

€ 7.395 van € 25.000 opgehaald
het verhaal

Na vele maanden van keihard werken, vertragingen in de bouw en op te lossen problemen met installaties, konden Richard en Astrid op 4 maart j.l. eindelijk hun  langgekoesterde droom in vervulling zien gaan: brouwerij Puik, met fantastisch  proeflokaal, ging open!  

Welgeteld elf dagen mochten zij, samen met hun team, genieten van deze droom. Op 15 maart j.l. moest helaas ook deze horecagelegenheid de deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen.  Een uniek concept voor de regio Apeldoorn, met locatie midden in het centrum, dreigt nu verloren te gaan! Richard en Astrid vallen met hun bedrijf namelijk buiten alle regelingen die door de overheid zijn beloofd. Ze krijgen dan ook geen enkele financiële steun. In de zeer korte tijd dat ze geopend waren, hebben ze logischerwijs geen buffer kunnen  opbouwen om de komende maanden te overbruggen.  

Helpt u mee om de nachtmerrie, waarin zij zich nu bevinden, om te toveren tot diezelfde mooie droom?  

Dat kan door te doneren via onderstaande link. Uw bijdrage, groot of klein, wordt door deze hardwerkende ondernemers enorm gewaardeerd!  

Met het behalen van dit doel, kan Puik in ieder geval de komende drie maanden overleven. Richard en Astrid hopen u tegen die tijd weer te mogen verwelkomen in  hun proeflokaal! Dan werpt u onder het genot van een heerlijk biertje, een passievol verhaal over  bier van Richard en de gastvrijheid van Astrid, nog eens een blik door de glazen  wand naar de brouwinstallatie. Dan komt het besef, mede dankzij uw steun, is dit  bedrijf gered! Waarvoor grote dank!

Over de campagne
Beheerder:
Astrid
Gestart op:
19 April 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...