€ 80 van € 10.000 opgehaald

 1%
9 donaties in 5 maanden

Wie helpt ons bedrijf en onze medewerksters te overleven

€ 80 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Lieve mensen,


Wij willen ons even voorstellen. Wij zijn Valentina, Kim, Pamela, Zoe, Rubi, alica, Jesica, Luana en corrie wij werken in Gouda bij een klein privé huis. De nieuwe eigenaresse heeft de zaak een kleine twee jaar geleden over genomen.


Buiten om dat wij in de prostitutie werken zijn wij ook gewoon moeders van kleine kinderen die wij te eten moeten geven en onze rekeningen moeten betalen.


Nu hebben wij jaren lang belasting moeten betalen net als ieder ander, maar ondanks dat worden we nu door de uitbraak van het Corona virus niet geholpen door de overheid. Hierdoor kunnen wij onze rekeningen niet betalen en dreigt onze zaak het niet te gaan overleven.


Voorlopig geen herstart prostitutie. Wat nu?


Bericht: 16-04-2020 16.04uur


In het vragenuurtje over Corona is zojuist in de Tweede Kamer ook gezegd dat prostitutie niet direct zal worden toegelaten. Ook al heeft ieder van meet af aan al begrepen dat het zeker niet voor 1 juni was: hou er maar rekening mee dat het nog eens máánden kan duren voor men het beroep weer vrij wil geven.


De beslissing van de overheid om de sekswerkers, die hun inkomsten verworven hebben via de Opting-In, geen recht te verstrekken op de speciale regeling van de Bbz.


Door een kleine bijdragen van u te vragen kunnen wij het hopelijk uithouden tot dat wij weer open kunnen.Iedere euro zijn wij mee geholpen. Het geld zal alleen gebruikt worden om onze dames van een inkomen te voorzien en huur van het pand.


Indien wij weer eerder open zijn en er is geld over van de crowdfunding willen wij dit storten op KWF. Zo zal iedere gedoneerde cent op een goede plek terecht komen.


Helpen jullie mee ons en onze zaak te redden?

Over de campagne
Beheerder:
Gouda Prive
Gestart op:
18 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie