€ 3.125 van € 5.000 opgehaald

 63%
71 donaties in 4 jaren

Als een team achter Duindorp SV

€ 3.125 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Geef jij een virtueel rondje?


De coronacrisis raakt ons allemaal, mensen werken thuis en kunnen vrijwel niet naar buiten met dit lekkere weer. Een hoop dingen zijn opeens niet meer mogelijk, waaronder voetbal. 

Iedereen, van jeugd tot volwassenen, moet het nu doen zonder sport in de weekenden. Geen kids die vol plezier over het veld rennen. Geen strijd in de hoogste teams. Geen saamhorigheid, geen gezelligheid, geen hapje en geen drankje. 


Maar wij als Duindorp SV moeten het deze tijden doen zonder jou!


Er zijn al een aantal weken voorbij zonder voetbal, zonder gezellige weekenden vol met thuisvoetbal en zonder de gezelligste derde helften van Den Haag. En dit gemis raakt ons als kleine club diep in de kas.


Het gemis van de drukke weekenden zorgt ervoor dat er geen inkomsten zijn in de clubkas, maar dat de meeste uitgaven gewoon doorlopen. Helaas raakt ons dit als kleine club erg diep, waardoor het door ons een zware taak wordt om alles draaiende te houden voor een nieuw seizoen, terwijl we de club net weer positief op aan het bouwen zijn. Kijk maar eens hoeveel jeugdleden en teams er weer plezier hebben in het voetbal bij Duindorp SV!


Wij kunnen deze taak niet volbrengen zonder jou, zonder het team wat wij zijn geworden. De club mist de inkomsten van de rondjes vol drankjes en hapjes en daarom doen wij een beroep op jou, geef jij een denkbeeldig virtueel rondje door middel van een donatie? Alle beetjes helpen!

Samen staan we sterker en kunnen wij deze taak minder zwaar maken, zodat we zo snel mogelijk weer samen kunnen sporten en feesten!


Duindorp SVÉén team, één taak.

Over de campagne
Beheerder:
Michel Kulk
Gestart op:
15 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie