€ 3.855 van € 5.000 opgehaald

 78%
78 donaties in 4 jaren

Steun Alkmaarsche Boys

€ 3.855 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Iedereen ondervindt hinder van het coronavirus en dus ook onze vereniging Alkmaarsche Boys. Het is vreemd om te ervaren dat er niet meer gevoetbald kan worden, de velden leeg zijn, geen leden en publiek meer in de kantine aanwezig zijn en het seizoen abrupt tot een einde is gekomen. 


Als vereniging waren we weer op de goede weg en zaten in een positieve flow. Er is flink opgebouwd in de jeugd, het complex is goed op orde en ook op financieel vlak lieten de cijfers een positieve trend zien. Hier is helaas nu een omgekeerde beweging ontstaan, waar zonder inkomsten en toch doorlopende kosten het spannend wordt om dit seizoen financieel positief af te sluiten.

Om onze vereniging te helpen deze lastige tijd door te komen, doen wij een beroep op een ieder die Alkmaarsche Boys een warm hart toedraagt. De vereniging is blij met elke donatie, ongeacht de hoogte van het bedrag. 

Namens de vereniging alvast hartelijk dank voor uw steun ! 

Update: Wat geweldig dat we binnen bijna 24 uur ons streefbedrag hebben gehaald. Ongelovelijk. Gaat ons nieuwe doel ook lukken?! 

Over de campagne
Beheerder:
vv Alkmaarsche Boys
Gestart op:
12 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie