€ 1.539 van € 7.500 opgehaald

 21%
69 donaties in 1 maand

Help VCS door de Coronacrisis heen

€ 1.539 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

Iedereen is op z'n eigen manier getroffen door het corona virus. Op sociaal vlak kan heel veel niet meer, waaronder voetbal. Wij missen dit met z’n allen. Vooral de trainingen, de wedstrijden op het veld, maar ook in de zaal, het hapje, drankje en praatje in de kantine. Maar VCS mist ons allen ook enorm. Alle vrijwilligers, de drukte in de kantine, de gezelligheid rondom de velden, de line-dance, de bingo avonden en ga zo maar door.

Net als vele ondernemers loopt VCS veel kantine inkomsten mis, terwijl de kosten doorgaan. Wij willen op deze manier VCS helpen door digitaal onze bijna 112 jarige vereniging te steunen en zo door deze bizarre periode te loodsen. Zodat we straks het nieuwe seizoen met z'n allen weer kunnen sporten en kunnen presteren maar natuurlijk vooral om weer lol en plezier te hebben. Dus steun a.u.b. onze mooi vereniging met een donatie, hoe klein en hoe groot ook!

Alvast bedankt. 


Sportieve groet vrienden van VCS

Update: woensdag 22-4-2020

Twee weken geleden zijn wij deze campagne begonnen om VCS te steunen in deze moeilijke periode. Ik ben trots om te kunnen melden dat we inmiddels ruim €1000 hebben binnengehaald. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor jullie donatie!!

Met dit bedrag kunnen wij in ieder geval een aantal vaste leveranciers betalen en kan er ook verf en andere materialen gehaald worden om de kleedkamers verder op te knappen.

Maar we zijn er nog niet, voorlopig blijft onze kantine gesloten dus betekend dit dat er weinig inkomsten zijn voor de club. Ik hoop dan ook dat er nog wat donaties bij zullen komen.

De vrienden van VCS

Over de campagne
Beheerder:
Patrick van Deutekom
Gestart op:
7 April 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie