€ 5.607 van € 5.700 opgehaald

 99%
380 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Doneer een Taart !

€ 5.607 van € 5.700 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Door de huidige Corona crisis zitten verzorgingstehuizen op slot om zo de kwetsbare ouderen te beschermen. Een begrijpelijke maatregel die grote gevolgen heeft voor de ouderen. Om deze ouderen en de medewerkers van verpleeghuizen een hart onder de riem te steken starten wij de actie: "Doneer een taart!"


De actie is gestart door een idee van de vriendinnen Aafke & Marjon die graag iets wilden doen voor de ouderen en daarom contact hebben opgenomen met Diana en Rudolf van Taart. Utrecht (zie www.taart-utrecht.nl).


Het liefst willen we natuurlijk alle medewerkers en bewoners van Nederlandse verpleeghuizen en revalidatiecentra trakteren. Om ergens te beginnen hebben wij gekozen voor de zorginstellingen van Axion Continu in Utrecht. Wij willen alle 3800 bewoners en medewerkers verrassen met een lekker stuk taart: Hier wordt iedereen blij van toch?                          


Met deze actie helpen we zowel de mensen in de zorg als ook de plaatselijke ondernemers van Taart. Utrecht.


Steun deze actie door een bedrag naar keuze te doneren waarmee de taarten zullen worden gefinancierd. Voor €15 doneer je een taart voor 10 personen, maar geef vooral wat je kunt en wilt missen. Elke donatie is welkom! 


Help de mensen in het verzorgingstehuis en bied ook een helpende hand naar de plaatselijke ondernemer!

Over de campagne
Beheerder:
Diana Simon
Gestart op:
26 March 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie