€ 70 van € 15.000 opgehaald

 1%
2 donaties in 4 maanden

Pressure Cooking Corona

€ 70 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

                                            ER STAAT DRUK OP DE KETEL!

                                                .....WAT DOEN WIJ ERAAN?

Als een virus ons van alle kanten aanvalt, moet de maatschappij de gevolgen van die virusuitbraak ook van alle kanten te lijf. Dat kan niet wachten. Wat wij nu meemaken met het coronavirus heeft niemand ooit eerder meegemaakt. Er zijn heel veel vragen en dilemma's waar we geen antwoorden op hebben. Pressure Cooking Corona brengt denkkracht van jonge mensen bij elkaar op zoek naar oplossing voor de vele gevolgen van COVID-19.

Wij zijn er voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Zij kunnen bij ons hun vragen voorleggen. Per vraag stellen wij een denktank samen van jonge, slimme en gemotiveerde denkers. Een week lang sluiten zij zich op, veilig in een digitale pressure cooker. Op de achtergrond staan experts paraat om ze te steunen. Het resultaat: nieuwe ideeën en denklijnen waarmee de samenleving de gevolgen van het coronavirus van alle kanten te lijf kan. De steller van de vraag kan verder, het antwoord is een stap dichterbij.

Pressure Cooking Corona doet alles belangeloos, maar maakt natuurlijk wel kosten. Wij sturen geen facturen naar onze vragenstellers. In plaats daarvan vragen wij ze om te doneren wat ze vinden dat het werk van onze denktank-teams waard is.

Ook als u geen vragensteller bent, maar u dit wel een goed initiatief vindt, kunt u ons steunen. Wij zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen!

Wilt u meer weten over ons en over dit initiatief? Ga dan naar: 

                                            www.pressurecookingcorona.nl


Over de campagne
Beheerder:
Annegien Koudijs
Gestart op:
23 March 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie