€ 0 van € 10.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 11 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Van Tornadolist tot Bijlmerramp

€ 0 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

In de jaren tachtig konden de ganse wereld diens hoofdsteden met een vliegramp, zoals de Bijlmerramp, op worden geblazen, toen een "wetenschappelijke tornadolist" de wereld met de vliegramp bij Moerdijk op 6 oktober 1981 nog aan een atoomoorlogontwikkeling kon doen ontsnappen. 

Hier zou ik gaarne met OudeWesten.TV een documentaire over willen gaan maken, zodat onze nalatighheid en corrupte ontkenningen hiervan niet meer de kans krijgen om er een nog groter bloedbad in onze rechtbanken en parlementen van te maken. Daarvoor hebben we allicht wel uw betrokkenheid en steun nodig! 

Op http://tornadomirakel.nl kunt U daar meer over vinden. 

Wat hebben de goofies toch net Bijlmerrampen op hoofdsteden niet wakker kunnen worden van educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen, en hoe konden ze toch zo "11-septembertragisch" lasterlijk onnozel als een industriële mestvaalt samen blijven zweren?!

Hoe zouden de autoriteiten toch niet kunnen hoeven te worden vervolgd, als ze de boel alleen nog maar zo achterlijk met Bijlmerrampen op hoofdsteden kunnen blijven bedonderen, dat er geen educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen zouden zijn gehouden?!

Over de campagne
Beheerder:
Maurits Christian van Holtz
Gestart op:
18 August 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties

Er zijn nog geen donaties ontvangen, ben jij de eerste?

Plaats een reactie