€ 735 van € 1.000 opgehaald

 74%
44 donaties in 7 maanden

Steunt u het Muhimbili National Hospital in Tanzania?

€ 735 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Daniek Lafeber en ik ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding verpleegkunde-hbo. In dit jaar mag je een Minor gaan doen en ik heb besloten om deze in het buitenland te gaan doen. Ik vertrek 8 maart naar Tanzania om hier vervolgens drie maanden vrijwilligerswerk te gaan doen in het Muhimbili National Hospital op de afdeling Interne Geneeskunde en de Kinderafdeling. Hier hoop ik vooral veel te gaan leren en bijzondere ervaringen op te doen. Verder zou ik het super leuk vinden als ik met uw hulp een mooie donatie zou kunnen doen aan dit ziekenhuis. 

Het Muhimbili National Hospital is het grootste nationale doorverwijsziekenhuis in Tanzania. Het ligt in de grootste stad van Tanzania, Dar es Salaam. Het werd opgericht om doorverwezen patiënten uit de regionale ziekenhuizen en enkele grote particuliere ziekenhuizen in het hele land te behandelen. Het ziekenhuis heeft ongeveer 1650 bedden en gemiddeld 1200 patiënten per dag. 

Helaas heeft dit ziekenhuis niet de juiste middelen en financiën om de beste zorg te kunnen leveren aan deze patiënten die dit juist zo hard nodig hebben. Daarom zou ik het fantastisch vinden als ik ze hiermee zou kunnen helpen. Ik wil dan ook als ik daar ben gaan kijken welke middelen zij het best kunnen gebruiken en deze met jullie hulp aanschaffen! Op deze manier zorg ik ervoor dat het gedoneerde geld nuttig besteed wordt! 

Mijn doel van deze actie is dan ook om met het gedoneerde geld nieuwe middelen aan te schaffen waardoor er in het Muhimbili National Hospital betere zorg kan worden geleverd aan de patiënten. Helpt u mij om dit waar te maken? Ik ben blij met alle hulp!Over de campagne
Beheerder:
Daniek Lafeber
Gestart op:
3 February 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie