€ 1.025 van € 770 opgehaald

 100%
41 donaties in 7 maanden

Dankzij mijn donor naar de Transplant games in Bilbao....

€ 1.025 van € 770 opgehaald
het verhaal

Ik ben Sylvia 40 jaar en ben geboren met Cystic Fibroses (taaislijmziekte). Door deze progressieve ziekte was er 3 jaar geleden niks anders meer mogelijk dan een eventuele dubbele longtransplantatie om mij in leven te houden. Na een spoedscreening om uiteindelijk hoog urgent op de transplantatielijst te komen ging de spanning stijgen of er op tijd een set longen beschikbaar zou komen. Want, heel erg veel tijd om te wachten had ik niet meer.....

Met heel erg veel geluk maar ook wetende "een gezin met heel verdriet aan de andere kant van de nabestaande" diende dit levensreddende geschenk zich binnen 48 uur aan. Ik besef ook echt dat ik ontzettend veel geluk heb gehad.

Nu 3 jaar later kan ik zeggen dat ik mijn donor iedere dag eeuwig dankbaar ben dat ik dankzij hem/haar weer kwaliteit van leven heb. Ik kan weer praten, lopen, sporten, werken maar vooral genieten van het leven!

Nu zijn dit jaar in juni de European Transplant Games in Victoria Gasteiz in Bilbao, Spanje. Dit zijn speciale spelen voor mensen die hart en/of long getransplanteerd zijn. Mede omdat wij na transplantatie vele problemen overhouden met onder andere opbouw van spieren i.v.m afbraak hiervan, verkrampingen en beschadiging van andere organen. Door de vele afstotingsmedicijnen zijn de olympische spelen dan ook onmogelijk voor een getransplanteerd persoon. Vandaar dat deze spelen hiervan zijn nagebootst eigenlijk net zoals de Paralympics.

Daarom wil ik dit jaar op deze spelen heel graag laten zien wat ik nu 3 jaar na mijn transplantatie kan. Ook weet ik dat ik nog heel hard extra moet trainen om dit plaatje compleet te kunnen maken. Onder andere extra lessen moet nemen en beter materiaal aan moet schaffen. De reis en accommodatie heb ik al geregeld. Nu er zo hard mogelijk voor knokken om met de juiste spullen en trainingen deze gave ervaring waar te kunnen maken. Vind u het nou ook een mooi doel en denkt u; Ik wil hier ook graag mijn steentje aan bijdragen... Dan kunt u mij sponsoren via de donatie knop.

Bij voorbaat dank!

Liefs, Sylvia 💜

* Zwemcoach.nl ontzettend leuk en bedankt voor de sponsoring van de badmuts en bidon.


Over de campagne
Beheerder:
Sylvia
Gestart op:
2 February 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie