€ 25 van € 1.000 opgehaald

 3%
1 donatie in 3 maanden

Veteranen een kans

€ 25 van € 1.000 opgehaald
het verhaal
Uitgezonden worden is geen pretje, en menig veteraan houdt hier een schaafwondje aan over, een rugzakje, of hoe je het maar wilt noemen. Met onze vereniging willen wij veteranen weer wat bieden. Veteranen worden makkelijk over het hoofd gezien, vooral diegenen met post traumatische stress kenmerken doordat deze zich terugtrekken uit de maatschappij en zo vergeten worden.


De handboogvereniging richt zich op veteranen om hen weer de deur uit te krijgen en letterlijk te focussen en scherp te stellen op iets anders dan alle nare herinneringen en beelden die dit geeft in hun hoofd. Daarbij zorgt het er voor dat veteranen de deur weer uit komen en tussen de mensen. In plaats van schuw in hun fort te blijven zitten.

Om dit zo goed mogelijk te bewerkstelligen hebben wij natuurlijk materiaal nodig en ook kapitaal om een locatie voor langere tijd te bewerkstelligen. Veteranen zitten vaak niet in een pot met geld en artikelen aanschaffen voor de sport kan dan belemmerend werken.

Helpt u mee het leven van deze getraumatiseerde mensen te verbeteren en hen weer een doel te geven? Help veteranen door onze vereniging te steunen.

Over de campagne
Beheerder:
Rudolf Biemans
Gestart op:
30 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie