€ 800 van € 3.000 opgehaald

 27%
34 donaties in 2 maanden

Help Rianne naar World Cup freerunnen Team NL

€ 800 van € 3.000 opgehaald
het verhaal

Help Rianne naar World Cup in Montpellier!


Lieve mensen,

Rianne Kompier (18) is een zeer talentvolle freerunster in het Nederlands Team. Rianne heeft jarenlang op hoog niveau geturnd. Maar sinds 2 jaar is zij actief aan het freerunnen. En niet zonder succes!


Rianne mag zich de komende weken kwalificeren voor de World Cup parkour/freerunning, dat van 20 tot 24 mei 2020 zal plaatsvinden in Montpellier, Frankrijk. 


Rianne zal voor Nederland uitkomen op het onderdeel style en speed. In anderhalve minuut laat zij zien hoe zij over een serie obstakels gaat. Hierbij zet ze al haar turn kwaliteiten in zodat ze mooi, elegant en met de nodige salto's voor en achterover en supersnel over het parkour gaat.

Vermoedelijk zal zij geweldig scoren vanwege haar originaliteit en de creativiteit waarmee zij zich over het parkour beweegt.

Parkour/freerunning is sinds vorig jaar een officiële topsport, in Nederland onder het dak van de KNGU. Helaas betaalt de KNGU niets en moet zij zelf aan het geld komen om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Het bedrag dat nodig is om aan dit wereldkampioenschap deel te nemen is ongeveer € 3000,- . Inclusief vliegticket, hotel en wedstrijdkosten. Helaas is dit voor Rianne niet te betalen. Zij is scholier en zit in de eindexamenklas van HAVO.


Om toch mee te kunnen doen aan deze kampioenschap is Rianne zelf een donatie actie gestart. Ook is zij op zoek naar sponsors. Doneren kan door hieronder op nu doneren te klikken. 

Als u interesse heeft als sponsor neem dan contact op via: [email protected]

Elke donatie is welkom en zal goed besteed worden. Van elke donatie wordt zij heel erg blij!

Om een goed beeld te krijgen van wat Rianne kan en doet kunt u de volgende video bekijken:

Parkour/freerunvideo Rianne GoogleDrive 

Parkour/freerunvideo Rianne Facebook

U kunt haar ook volgen op instagram: @rianneeh_

Over de campagne
Beheerder:
Jeroen Rietveld
Gestart op:
29 January 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie