€ 720 van € 2.150 opgehaald

 34%
13 donaties in 7 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Huwelijkscrisis door ziekte

€ 720 van € 2.150 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Het huwelijk staat al gepland op zaterdag 29 februari 2020. De kleding is al klaar, de spullen al in huis, de reserveringen al gedaan, de kaarten al de deur uit. En dan wordt je ziek, problemen met je darmen en de diagnose kunnen ze nog niet stellen. Je krijgt morfine tegen de pijn, controles in het ziekenhuis bijna dagelijks. En als zelfstandige hakt dat er financieel behoorlijk in. Ze blijft vechten en doorgaan en probeert, zoveel mogelijk van haar klanten nog te helpen.

Haar man had nog werk in loondienst, maar helaas stopte het project en kreeg hij 28-01-2020 te horen dat hij geen werk meer heeft. Een nieuwe baan of uitkering binnen 4 weken is een grote uitdaging. En je droomhuwelijk spat als een grote luchtbel uit elkaar. Van alles wat er al was geregeld hadden ze nu alleen nog de laatste 2150 euro nodig voor het drinken en de taart dan was alles rond. Hun harten huilen en hun droom is kapot. Je vergaat van de pijn in je darmen en weet niet meer waar je het zoeken moet.


Daarom vraag ik hulp om het huwelijk van mijn vrienden toch nog door te kunnen laten gaan en om hun en hun kinderen  te helpen ze de mooiste dag van ons leven te geven. Verplaatsen is geen optie, alles wat al geregeld is en wat al geboekt is dat geld ben je dan kwijt. Het huwelijk bestaat nu puur uit de ceremonie en een kleine receptie met een taart. Het feest met de dj etc konden ze gelukkig kostenloos annuleren. 

Over de campagne
Beheerder:
Jurische kinderzaak
Gestart op:
29 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie