€ 1.550 van € 1.750 opgehaald

 89%
54 donaties in 8 maanden

Steunt u het Meru District Hospital en de lokale maatschappij in Tanzania?

€ 1.550 van € 1.750 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Anneriek van de Wege, 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de opleiding HBO-V aan de Hogeschool Zeeland. Zoals bij de meesten van jullie wel bekend is hoop ik eind februari te vertrekken naar Tanzania om daar voor ruim drie maanden medisch vrijwilligerswerk te gaan doen in het Meru District Hospital. 

Het ziekenhuis biedt zorg aan patiënten uit de directe omgeving van Arusha, maar ook uit meer afgelegen dorpen. Artsen van kleinere klinieken verwijzen patiënten door naar dit ziekenhuis. De meeste patiënten zijn financieel niet draagkrachtig en komen uit zeer arme families. Het ziekenhuis wordt vanuit de overheid aangestuurd en biedt de zorg voor patiënten gratis aan, of tegen een kleine vergoeding als men zich dit wel kan permitteren. 

Helaas heeft dit ziekenhuis niet de juiste middelen om de lokale bevolking, die dit juist nodig hebben, te kunnen helpen. Daarom wil ik daar, in overleg met het ziekenhuis, gaan kijken waar ik hun het beste mee kan helpen. Op deze manier kan ik het geld wat ik ophaal met deze actie zo efficiënt mogelijk besteden. 

Met deze sponsoractie hoop ik geld in te zamelen voor het ziekenhuis en de lokale maatschappij. Ik ben blij met alle hulp! Helpt u mee?

Over de campagne
Beheerder:
Anneriek van de Wege
Gestart op:
24 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie