€ 340 van € 7.500 opgehaald

 5%
15 donaties in 8 maanden

Nieuwe start na diefstal

€ 340 van € 7.500 opgehaald
het verhaal
Anderhalf jaar geleden werd ik tijdens onze vakantie getroffen door de diefstal van mijn aanhanger waar ruim 10 jaar passie in zat. 

Al die jaren gespaard om vele materialen bij elkaar te verzamelen en diverse bijzondere dingen gekregen om verschillende sportevenementen te kunnen organiseren. 

Na videobeelden, foto’s, verklaringen dacht ik een sterke zaak te hebben. Helaas besloot de rechter dat we niet konden aantonen wat er allemaal in de aanhanger zat en wat het waard zou zijn, ondanks al het bewijs. Een kleine straf voor de dader en € 0 schadevergoeding tot gevolg waarbij ruim 10 jaar inzet en passie in vlammen op. 

Lang nagedacht op er dan maar mee te stoppen maar ik kan het niet loslaten. 

Ik hoop door deze actie te starten steun uit mijn eigen omgeving en het bedrijfsleven te mogen ontvangen om een nieuwe start te kunnen maken. Ondersteunen kan en mag in welke vorm dan ook. Heeft u een idee om mijn passie te kunnen ondersteunen neem dan gerust contact met mij op. 

Alvast bedankt voor uw hulp en aandacht. Ik wil niks liever dan weer over materialen beschikken waarvan de kids blij worden. 

Over de campagne
Beheerder:
Carlo van der Stam
Gestart op:
19 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie