€ 423 van € 750 opgehaald

 57%
26 donaties in 8 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help Roefel

€ 423 van € 750 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Zoals enkelen van jullie weten heeft mijn kat Roefel enorm veel meegemaakt en zijn daardoor de facturen van de dierenkliniek,dierenarts en labo kosten vrijwel onbetaalbaar geworden.  

Door medische problemen is mijn inkomen verminderd, heb moeten stoppen met werken terwijl ik mijn huisdieren hiervoor al had. In augustus heb ik mijn andere kat Rebel verloren aan leververvetting en heeft me dit rondde 1700€ gekost.  

Met Roefel zijn we ook al bezig van vorig jaar mei, echo's,bloedonderzoeken, dierenartsbezoeken. Toen zijn we ook te weten gekomen dat hij HCM heeft en nu heeft hij misschien ook kanker.=> ondertussen is er lymfeklierkanker vastgesteld  

Inmiddels is het grootste deel al betaald maar kom ik wel vast te zitten qua betalingen vaste lasten, rekeningen van Roefel, en doe voor het eerst een beroep op jullie en hoop dat jullie mij hierin willen/kunnen bijstaan. 

Er staan verschillende bedragen open bij  verschillende instanties.  En er zou nog een belangrijke  test gedaan moeten worden van 180€ 

Bedankt alvast namens mijn Lieve kat Roefel en mezelf <3

Over de campagne
Beheerder:
Ellen Van Kerckhoven
Gestart op:
17 January 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie