€ 1.760 van € 2.400 opgehaald

 74%
21 donaties in 8 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika; 50% schoolproject en 50% nature project

€ 1.760 van € 2.400 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hi ik ben Frederique, ik ben 19 jaar en doe dit jaar eindexamen. Ik ben een van de Young Leaders van BOOST the world. BOOST helpt mensen die zich in een moeilijke periode bevinden en andere problemen. Zij hebben mij ook door een moeilijke periode geholpen.

Dankzij BOOST mag ik iets heel bijzonders gaan doen. Hiervoor heb ik wel sponsorgeld nodig. Het sponsorgeld gaat allemaal naar een goed doel en ik kan dan mee met het team van BOOST naar Zuid-Afrika

We willen met een groep jongeren in de leeftijd van 14 tot 24 jaar naar Zuid-Afrika in februari (15 t/m 23). We gaan naar het plaatsje Hoedspruit om vrijwilligerswerk te doen voor de foundation. 50% van de opbrengst van de reis gaat o.a. naar het onderhoud van de BOOST school die ze daar gebouwd hebben en 50% gaat naar agricultuur en projecten als bijv. dehorning van neushoorns en olifanten. We worden daar begeleid door professionele vrijwilligers vanuit Nederland.

De Young Leaders is een vast project van BOOST, naast educatie op scholen in Nederland zijn jongeren actief bezig in de wereld om iets moois te geven aan de maatschappij en aan zichzelf. 

Ik bedank u alvast voor uw donatie, alle kleine beetjes helpen!

Ps; De vlucht en het verblijf wordt door mijzelf vergoed! Uw sponsoring is 100% voor het project. 

Over de campagne
Beheerder:
Frederique Dessauvagie
Gestart op:
9 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie