€ 742 van € 670 opgehaald

 100%
35 donaties in 6 maanden

Steun de kleuterschool in Aljamdu, Gambia

€ 742 van € 670 opgehaald
het verhaal

Op 8 februari zal ik voor een maand vertrekken naar Gambia. Ik ga mij hier vol richten op het helpen en lesgeven op de kleuterschool in het dorp Aljamdu; een schooltje met niet meer dan 3 schoolborden en 3 onwijs stoere kleuterjuffen. De leerkrachten zetten zich, ondanks de weinige middelen, dag in dag uit in voor ruim 130 kinderen. De grootste wens van de kleuterleerkrachten is om de kinderen de kans te geven om zelf aan de slag te kunnen gaan.. Zelf te kunnen schrijven, letters oefenen, tekenen, getallen leren schrijven... Maar het materiaal en het geld ontbreekt hier simpelweg voor. 


Maar ik/wij kunnen iets voor dit schooltje en voor de kinderen betekenen! Met uw donatie kan ik ervoor zorgen dat de kinderen beschikking krijgen over herbruikbaar schrijfmateriaal. Middels wisbordjes, whiteboardmarkers en doekjes is dit al mogelijk. 

Het zou voor mij en voor de kleuterschool en juffen onwijs veel betekenen als jullie mij in de aanschaf van deze spullen zouden willen helpen.  Op die manier geef je een kind op de kleuterschool in Aljamdu de mogelijkheid om met een meer uitgerust pakket naar school te gaan en zo een stukje beter te kunnen leren!

Ik wil jullie enorm bedanken, ook namens de juffen en kinderen van Aljamdu!


Liefs van Mirthe


Bekijk hier mijn video waarin ik het een en ander laat zien en uitleg: 

https://www.youtube.com/watch?v=IYiEAJd7LJI

Over de campagne
Beheerder:
Mirthe van der Meulen
Gestart op:
9 January 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie