€ 8.341 van € 10.000 opgehaald

 84%
457 donaties in 9 maanden

R.I.P CHERRELLE.. (FUNDED BLIJF STAAN VOOR HAAR ZOON)

€ 8.341 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Update 20/01/2020:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op 16/01/2020 heeft cherrelle de strijd veloren en is ze heen gegaan. Onze vechter heeft eindelijk rust…

Rust zacht lieverd☆


Update 24/12/2019:

‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼


LIEVEE LIEVEE VRIENDEN, VRIENDEN VAN VRIENDEN EN ALLE LIEVE MENSEN DIE IK NIET KEN.


IK WIL HET LIEFST JULLIE ALLEN 1 VOOR 1 BEDANKEN ❤ KNUFFELEN🤗 HET IS MOEILIJK OM WOORDEN TE VINDEN DIE RECHT DOEN AAN MIJN DANKBAARHEID VOOR JULLIE!!👏🙌 IK WAARDEER DIT ZO ENORM!! MET ZN ALLE HEBBEN WE IN 3 DAGEN TIJD.. JA ECHT 3 DAGEN €7.500 OPGEHAALD!! HOE MOOI IS DIT!! ALLEMAAL VOOR ONZE GELIEFDE GEWAARDEERDE CHERRELLE!! HEB ECHT GEHUILD OMDAT DIT ZO MOOI IS!! EN ZONDER JULLIE HULP WAS DIT MIJ NOOIT GELUKT👏👏 BEDANKT ALLEMAAL!! SAMEN MET DE MEIDEN EN DANKZIJ JULLIE HULP GAAN WIJ BEGINNEN MET HET ORGANISEREN VAN EEN ONVERGETELIJKE DAG VOOR CHERREL EN LACHANO EN DE REST VAN DE FAMILIE❤❤❤❤❤❤


DE LINK EN DE CROWFUNDING GA IK NIET SLUITEN DIE LAAT IK OPEN STAAN DIT OMDAT ALS ER NOG MENSEN ZIJN DIE NOG WILLEN STORTEN DAT NOG KUNNEN DOEN.. HET RESANTE GELD WORD GEGEVEN AAN HAAR ZOONTJE LACHANO!!


NOGMAALS MIJN DANK IS GROOT❤❤❤🙏🙏🙏🙏

********************************************


Dit is voor mijn beste vriendin die ongeneeslijk ziek is om iets te betekenen. 

De inzamelling moet zosnel mogelijk gebeuren, de doel is : 


(Cherrelle is een spontane gezellige leuke meid. Iedereen die cherrelle kent weet dat ze van muziek houdt en van uitgaan. Ik wil voor haar familie en mensen die dicht bij haar staan een concert geven met aantal artiesten die we met vriendinnen hebben aangeschreven. Alleen de middelen hebben we niet en dat willen we via deze weg voor elkaar krijgen. Laat cherrel 1 dag weer haar oude ik zijn! )


Cherrelle:

Ze is op haar 29ste geconstateerd met baarmoederhals kanker, ze heeft chemo kuren gehad en bestralingen, heeft onder tussen haar haren verloren en is veel afgevallen haar ene nier heeft het ook gegeven. Ze krijgt steeds meer complicaties en ligt al vanaf sept 2019 op bed en is sinds dien ook niet meer weg geweest. Je ziet dat ze erg achteruit gaat en heeft veel pijn van het liggen omdat ze niet meer kan lopen of lang kan staan. Het gaat door merg en been om haar zo te zien. Het is een vechter en zet door! Ze vecht voor haar leven en geeft niet op.

Elke dag is een geschenk dat ze nog onder ons is. haar moeder zorgt voor haar en voor haar zoontje van 8 jaar. Ze hebben tegen slag na tegenslag gehad. En via deze inzameling wil ik er voor zorgen dat zij met middelen die ik wil regelen via deze weg om voor haar en haar zoon en familie een onvergetelijke dagen te maken. Zodat ze herinneringen met elkaar kunnen maken. Ze moet nu haar dag zien door te komen door op bed te blijven liggen. Mijn doel is een glimlach op hun gezicht toveren en me vriendin 1dag te laten genieten ipv elke dag af te wachten en aan haar ziekte te denken.


Elke bedrag is welkom en bedank jullie hier voor!!


Over de campagne
Beheerder:
Hatun
Gestart op:
21 December 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie