€ 510 van € 1.500 opgehaald

 34%
22 donaties in 7 maanden

Kenneldaken Barkinside

€ 510 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Al jaren doen wij vrijwilligerswerk bij hondenopvang Barkinside in La Romana, Spanje.

Hier worden ernstig verwaarloosde en mishandelde honden opgevangen door Jacquie Wood. Ze verzorgt de honden en de afgelopen jaren heeft ze al honderden honden herplaatst.

De kennels zijn gebouwd door goedwillende vrijwilligers. Door de jaren heen zijn deze kennels vaak gerestaureerd, maar de daken zijn een regelrechte ramp! Ze zijn van te slap materiaal gemaakt, ze hangen te laag en bieden géén enkele bescherming tegen weersinvloeden.

We willen nieuwe daken aanbrengen met o.a. bouwstaalmatten. Daar moet een stevige constructie gemaakt worden om de honden een goed en veilig onderkomen te bieden.


Wij denken met € 1500,- héél ver te komen. Er zijn in Spanje mensen om ons te helpen. Het geld is alleen bedoeld om goede  materialen aan te schaffen. Zodat er de eerst komende jaren geen zorgen meer om de kennels zijn.


Lieve mensen,

Heel hartelijk dank voor jullie donaties.

De daken zijn gerepareerd en Peter is net op tijd weer vertrokken uit Spanje.

Blijf aan Barkinside denken. Er is in Spanje een lockdown en de alle activiteiten om geld op te halen liggen stil. Jacquie en Roy leven nu in totale quarantaine. Ook het werk van Roy is stil komen te liggen.

Bill komt nog om de hokken schoon te maken en de vogels te verzorgen. Hij spreekt Jacquie alleen per telefoon.

Over de campagne
Beheerder:
Peter Verberg
Gestart op:
20 December 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie