€ 420 van € 1.000 opgehaald

 43%
13 donaties in 4 jaren

Regterschot Racing

€ 420 van € 1.000 opgehaald
het verhaal
Beste,


Ik ben Erik Regterschot en mijn doel is om als engineer in de F1 te werken. Op dit moment zit ik op mijn MBO opleiding Technisch Specialist personen auto´s en ga ik volgend jaar Automotive Engineer studeren. Voor dit doel werk ik keihard en ben ik met een project begonnen, je moet ergens beginnen om groot te worden. Ik heb een Lexus IS200 gekocht en die ben in aan het ombouwen tot circuit auto. dit allemaal om alvast ervaring op te doen in de racerij.

Aangezien racerij een dure wereld is moet ik klein beginnen en langzaam opbouwen. Daarom ga ik als eerste project meedoen aan de Budapest Rally 2020. De auto ondervind hierbij al kleine veranderingen, zoals gestript interieur, racebanden, race ophanging, enzovoort.

Om uiteindelijk echt mee te kunnen doen met race wedstrijden moet er een rolkooi in, moet de motor een metamorfose ondervinden en zo zijn er nog heel veel zaken die aangepast moeten worden. Dit zijn al veranderingen aan de auto die een hoop geld kosten. Daarom ben ik hard opzoek naar sponsors.

Alle bijdragen zijn welkom en worden enorm gewaardeerd. Alvast Bedankt

Erik Regterschot

[email protected]


Over de campagne
Beheerder:
Erik
Gestart op:
12 December 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie