€ 31.375 van € 30.000 opgehaald

 100%
1128 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Lieve Louise haar laatste wensen

€ 31.375 van € 30.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

01-01-2020

Lieve donateurs,

Bij deze is de crowdfundactie gesloten. Namens de familie Verwer willen wij jullie heel erg bedanken voor alle hartverwarmende steun en het enorme bedrag wat jullie met elkaar hebben gedoneert voor Lieve Louise.

Op dit moment is de familie zoveel mogelijk wensen in vervulling aan het brengen en daarmee fijne herinneringen aan het maken, mede dankzij jullie! Iets van onschatbare waarde.

Heel veel liefs namens Dennis, Myrte, Louise en Hero Verwer. En ook duizend maal dank en liefs van ons,

Whirinder Kanhailal, Linda van Rooijen & Laura Wijnholds


Update 16-12-2019:

Lieve donateurs,

Jullie enorme steun is hartverwarmend. We zijn met zijn allen zo dankbaar en willen jullie daarom vast laten weten dat Lieve Louise nu al wensen aan het vervullen is op vakantie, mede mogelijk gemaakt door jullie!

Daarnaast willen we bij deze graag mededelen dat deze crowdfundactie 1 januari zal sluiten. Tot die tijd hopen wij op nog zoveel mogelijk steun ♡

Veel liefs!

-----------------------------------------

Lieve lezer,

Eén jaar geleden is een voor ons een heel dierbaar gezin getroffen door kanker. Lieve Louise, de inmiddels vierjarige dochter van onze beste vriendin Myrte Verwer en haar man Dennis Verwer waar broertje Hero (1,5 jaar) ook bij hoort, kreeg toen een hersenbloeding die is ontstaan door toedoen van een hersentumor. 

Het afgelopen jaar is dit gezin meerdere malen de strijd met deze verschrikkelijke ziekte aangegaan middels operaties, vele bestralingen en ziekenhuisbezoeken. In de tussentijd zijn zij ook nog in actie gekomen voor het KWF én KiKa. Daarnaast hebben ze een groot deel van de vele ontvangen cadeaus voor Louise, gedeeld met andere kinderen en kinderen die het niet zo breed hebben. 

22 november kreeg Louise haar laatste bestraling; een feestje waard! Die helaas van korte duur was. Precies een week later kregen wij het afschuwelijke nieuws dat de kanker wéér terug was en ditmaal ook uitgezaaid. Lieve Louise zal komen te overlijden en heeft misschien nog maanden tot maximaal een paar jaar te leven. 

Wij, maar ook velen anderen met ons, voelen ons machteloos. Vele mensen willen iets voor dit prachtige gezin betekenen, maar weten niet goed hoe of wat. Wij hopen middels deze crowdfund actie iedereen een handvat te bieden. Alle kleine beetjes helpen. Er worden namelijk al een jaar lang extra kosten gemaakt en uiteindelijk zal er een begrafenis betaald moeten worden waar geen uitvaartverzekering voor afgesloten is. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat wij hen de middelen gunnen om nog zoveel mogelijk te genieten met elkaar, zonder financiële zorgen. 

Dit gezin heeft vooral behoefte aan rust. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid om deze crowdfund actie in goede banen te leiden. Onze grootste wens is dat wij Lieve Louise, Myrte, Dennis en Hero in deze verschrikkelijke periode een klein beetje kunnen verlichten. Helpen jullie ons mee?

Veel liefs,
Laura Wijnholds, Linda van Rooijen & Whirinder Kanhailal

Over de campagne
Beheerder:
Linda
Gestart op:
11 December 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie