€ 510 van € 500 opgehaald

 100%
13 donaties in 8 maanden
Deze campagne is beëindigd.

De kersttafel

€ 510 van € 500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Gezellige kerstbrunch voor Vughtse senioren


Iedere jaar zoeken mensen elkaar rond de kerstperiode op. Kerst: de tijd van samen zijn, van verbinding maken. Eigenlijk zou het hele jaar door kerst moeten zijn. De saamhorigheid, de gezelligheid het gevoel dat je gezien wordt door de ander, dat je er nog toe doet. Voor de één zo vanzelfsprekend en voor de ander niet. 

December doet iets met de mens. Op straat zie je veel mensen die zich inzetten voor mooie initiatieven. Initiatieven die gericht zijn om de ander te helpen.Ik kan daar oprecht gelukkig van worden. 

Vorig jaar ben ik zelf gestart met het organiseren van een kerstbrunch voor ouderen, die wel wat extra gezelligheid in de kerstperiode konden gebruiken. Het is niet met woorden te beschrijven wat deze middag de mensen brengt. Het is niet de complexiteit, maar de eenvoud die de mensen zo kunnen waarderen. Gewoon het feit dat er aan hun gedacht wordt, is al meer dan voldoende. Zoals éen van de ouderen vorig jaar zei:' Ik vond het geweldig. Ik kreeg behalve een heerlijk diner ook nog een cadeautje. Dat had ik niet verwacht. Hier kan ik nog heel lang van nagenieten.'  En dat genieten en nagenieten wil ik ook dit jaar weer voor hun realiseren.

Daarom organiseer ik op zondag 22 december een kerstbrunch.  Het restaurant. Bij Petrus in Vught zal dit jaar voor de inwendige mens zorgen. De Stichting 'Met je hart' regelt dat de juiste mensen aan tafel plaats nemen en de kinderen gaan de kerstbingo organiseren. Wij zijn er klaar voor om er ook dit jaar voor te zorgen dat vele ouderen heerlijk na kunnen genieten van een onvergetelijke middag.

Help je mee om dit te realiseren? 

Alvast namens de ouderen, hartelijk dank!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met;

Annemarie van der Heijden                                                                                                    e-mail :[email protected]


Over de campagne
Beheerder:
Annemarie Heijden, van der
Gestart op:
8 December 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie