€ 315 van € 1.800 opgehaald

 18%
9 donaties in 9 maanden

Teike Notten Global Exploration

€ 315 van € 1.800 opgehaald
het verhaal

Beste vrienden, familie en geïnteresseerde, 


Zoals sommige van jullie weten wil ik deze zomer naar Zuid Afrika met Global Exploration. Dit is een organisatie die wereldburger stages organiseert. De stage duurt drie weken en zal plaatsvinden na mijn eindexamens. Tijdens deze stage zal ik Scholen, opvangcentra, creches en andere lokale voorzieningen bezoeken en ondersteunen. Hiermee hoop ik ervaring op te doen met dit indrukwekkende land, iets op te steken van hun ontspannen levensstijl en te leren hoe goed ik het eigenlijk heb als westerling. Ook ga ik op safari, steden bezoeken en een prachtige treinrit maken van Johannesburg naar Kaapstad. 


Een voorwaarde om hier aan deel te nemen is dat ik sponsorgeld verzamel. Dit geld wordt besteed aan de reis, lokale projecten en de organisatie. De organisatie spant zich in voor een generatie van wereldburgers, interculturaliteit en het verbeteren van de lokale onderwijssystemen en levensomstandigheden.  


Zelf zal ik samen met dagbesteding de jantjes, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, een sponsordisco organiseren. Ook ga ik in mijn dorp lekkernijen verkopen en zal ik op 5 april een wandeltocht door onze prachtige omgeving houden met een hapje en drankje na afloop. 


Ik wil jullie vragen om mij hierin te steunen middels een bijdrage via deze crowdfunding. Alle donaties zijn welkom. Daarnaast zijn er ook nog sponsorpakketten. De sponsorpakketten zijn als volgt opgebouwd:


Bij €25,-                 

     

-Een groetkaart in uw brievenbus


Bij €100,-                     


-        Een groetkaart


-        Een Global Exploration boek


-        Uw naam op de website


-        Uw naam in het boek (oplage van 6000 stuks)


Bij €500,-                                 


-        Een groetkaart


-        Uw logo op de groetkaart


-        5 Global Exploration boeken


-        Uw logo op de website


-        Uw logo in het boek (oplage van 6000 stuks)


 Bij €1.000,-                              


-        Een groetkaart


-        Uw logo op de groetkaart


-        10 Global Exploration boeken


-        Uw logo op de website


-        Uw logo in het boek (oplage van 6000 stuks)Ik zou heel dankbaar zijn als jullie iets zouden willen bijdragen aan deze voor mij ongetwijfeld onvergetelijke reis. Wees trouwens ook niet bang om dit te delen met andere mensen. Dankjewel!


Heb je vragen of opmerkingen? Mail mij dan via [email protected] 

Over de campagne
Beheerder:
Teike Notten
Gestart op:
7 December 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie