€ 1.295 van € 5.000 opgehaald

 26%
92 donaties in 7 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help star beter worden!

€ 1.295 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Bedankt alvast voor het lezen van dit verhaal.


Een aantal jaren terug kocht Celine haar eigen pony Golden Lucky Star. Ze zijn inmiddels een echte combinatie geworden en doen dan ook veel leuke dingen samen. 

Afgelopen donderdag (28 november 2019) werd Celine gebeld door haar stal eigenaar dat het niet goed ging met star. 

Celine is meteen naar stal gereden en ook was de Dierenarts inmiddels onderweg. KOLIEK! Vaak is koliek ter plaatse wel te behandelen echter reageerde star niet op de medicijnen die hij kreeg, slang in zijn maag om de boel op gang te helpen ook daar geen reactie op.  Op naar de Kliniek in Utrecht. Ook daar sloeg niks aan, dus opereren! Na een operatie van 3 uur waren star zijn darmen leeg maar zijn maag stond nog op ontploffen. 

Gelukkig goed uit de narcose wakker geworden maar star voelde zich duidelijk nog steeds echt niet goed. Nu wordt om de zoveel uur geprobeerd zijn maag te legen met een sonde om de druk op zijn maag en de blokkade weg te nemen. Hij is stabiel maar nog wel in kritieke toestand. Zijn maag staat op knappen en dit zijn ze nu aan het proberen te laten slinken door de sonde met cola en olie. 

Star staat nog op de kliniek in Utrecht en zal daar nog wel een aantal dagen al niet weken moeten blijven staan ter controle, revalidatie etc. 

Ook zal hij bij thuis komst een strak eetschema moeten aanhouden. 

Hierdoor zijn de kosten enorm opgelopen en komen er elke dag weer kosten bij. Helaas dekt de verzekering achteraf maar tot €2000 en moeten Celine en haar moeder de rest zelf ophoesten. De kosten staan momenteel al op €5000 en zullen nog meer oplopen. 

Om voor hun wat zorgen weg te nemen ben ik deze crowdfunding opgestart om ze een handje te helpen zodat ze zich straks op star zijn herstel kunnen richten ipv de hoge kosten. 

Elke euro die gedoneerde wordt is er een. Helpen en duimen jullie mee voor Celine en Star?! 

Mijn dank is groot, liefs Keeley

Over de campagne
Beheerder:
Keeley Wit
Gestart op:
30 November 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie