€ 750 van € 2.500 opgehaald

 30%
44 donaties in 8 maanden

Help Tamara met de kosten voor ernstig toegetakelde poes Shira!

€ 750 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

UPDATE: 

Update na de operatie, ze is weer thuis:

Met Shira gaat het iedere dag een beetje beter! Ze eet heel goed en brengt haar dagen onder een dekentje door. Ze komt eigenlijk alleen onder haar dekentje vandaan om te eten en een bezoekje te brengen aan de kattenbak. Wanneer ze dat doet zien we dat ze haar achterpootje al probeert te gebruiken. Met haar voorpootje doet ze dit (nog) niet. Het zalven van haar oogje, toedienen van de medicatie en het schoonhouden van de spaken in haar voorpootje ondergaat ze gelaten. Aanstaande woensdag doe ik aangifte bij de politie en volgende week dinsdag gaat ze voor controle naar de kliniek. Hopelijk zijn zij net zo positief als ik over hoe ze het doet!

Update Shira - operatie achter de rug

Gisteren is Shira aan haar verwondingen geopereerd. Na een röntgenfoto van haar koppie bleek dat ze daar nog eens negen kogeltjes heeft zitten. In totaal zitten er dus 21 kogeltjes in haar lichaam. De operatie is goed verlopen en de insteek is geworden beide pootjes proberen te redden en dus zijn beide pootjes gefixeerd. Aan de hoeveelheid littekenweefsel en spiervorming rondom de breuken kon de opererend arts concluderen dat haar breuken in ieder geval 6 tot 8 weken oud waren, als zelfs niet nog langer. Gebleken is dat er ook een kogel via haar koppie achter in haar oogbal terecht is gekomen. Toch is besloten haar oogje te laten zitten zodat ze er cosmetisch ‘normaal’ uit ziet. Ze kan er niet meer mee zien. De komende periode zal een zware revalidatieperiode voor haar zijn. Over zes weken moet ze nog een keer worden geopereerd om alle pennen en stellages te verwijderen. De kogeltjes zijn niet looddragend en worden niet verwijderd, dat zou haar alleen maar onnodig meer operatiepijn opleveren.


Deze actie heb ik op gezet voor lieve Tamara, Vera en Luca!  

Hun lieve Shira is afschuwelijk met opzet toegetakeld door een vreselijk persoon. Hieronder volgt hun verhaal. 

De kosten van de operaties en revalidatie komen voor een deel voor de verzekering, maar een groot deel voor Tamara haar eigen kosten. Dit kan op lopen nog tot zo'n €3000 en dit schud niet iedereen uit zijn/haar mouw! 

Help Tamara, Vera en Luca door een donatie te doen, alle beetjes helpen! 

Achterpootamputatie - plaatfixatie Voorpootamputatie - plaatfixatie achterpoot - hagelkogels verwijderen - oogbeschadiging behandelen - beste overijverige stumper met een jachtgeweer, heel hartelijk dank 🤬😢


Onze lieve Shira is drie maanden geleden verdwenen. Vandaag om half zes kreeg ik een telefoontje van de dierenambulance. Shira was gevonden, maar ze was niet in orde. We hebben haar opgehaald en zijn direct naar de dierenarts gereden. Daar is een röntgenfoto van haar gemaakt en wat bleek....ze heeft haar voor en een achterpoot zeer complex gebroken. Deze breuken zijn veroorzaakt door hagelkogels. Ze heeft dus een hagelschot geïncasseerd. De breuken zijn verouderd en de hagelwondjes zijn al dicht. De keuze was in laten slapen of door naar een gespecialiseerde kliniek in roden. Een poes die zoveel heeft doorstaan en zoveel pijn heeft gehad verdient een kans en dus zijn we naar roden gegaan. Maandag wordt ze geopereerd, haar voorpootje moet worden geamputeerd en haar achterpootje moet met een plaatfixatie operatief worden gefixeerd. Daarna zal ze nog de nodige zorg en revalidatie ondergaan, maar onze Shira die al zo gevochten heeft voor haar leven, laten we nu niet in de steek!achterpoot - hagelkogels verwijderen - oogbeschadiging behandelen - beste overijverige stumper met een jachtgeweer, heel hartelijk dank 🤬😢


Onze lieve Shira is drie maanden geleden verdwenen. Vandaag om half zes kreeg ik een telefoontje van de dierenambulance. Shira was gevonden, maar ze was niet in orde. We hebben haar opgehaald en zijn direct naar de dierenarts gereden. Daar is een röntgenfoto van haar gemaakt en wat bleek....ze heeft haar voor en een achterpoot zeer complex gebroken. Deze breuken zijn veroorzaakt door hagelkogels. Ze heeft dus een hagelschot geïncasseerd. De breuken zijn verouderd en de hagelwondjes zijn al dicht. De keuze was in laten slapen of door naar een gespecialiseerde kliniek in roden. Een poes die zoveel heeft doorstaan en zoveel pijn heeft gehad verdient een kans en dus zijn we naar roden gegaan. Maandag wordt ze geopereerd, haar voorpootje moet worden geamputeerd en haar achterpootje moet met een plaatfixatie operatief worden gefixeerd. Daarna zal ze nog de nodige zorg en revalidatie ondergaan, maar onze Shira die al zo gevochten heeft voor haar leven, laten we nu niet in de steek!

Lieve mensen, helpen jullie een handje mee? 

Liefs Corianne Shomali 


Over de campagne
Beheerder:
Corianne Shomali
Gestart op:
4 November 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie