€ 10 van € 50.000 opgehaald

 1%
1 donatie in 10 maanden

Samen zorgen voor een écht democratisch Nederland op basis van feiten.

€ 10 van € 50.000 opgehaald
het verhaal
Wij zijn vogelvrij verklaard door onze eigen volksvertegenwoordigers. Zij willen, achter onze rug om, Nederland uithollen, onze soevereiniteit, cultuur en tradities zwaar ondermijnen en de macht over ons uit handen geven aan Brussel.


Change Europe Now wil ervoor zorgen dat de huidige machtsvacuüm wordt doorbroken en er democratisch wordt omgegaan met wet en regelgeving, door Nederland zelf en niet de EU. Daar is strijd voor nodig.

Wij als volk hebben plichten, maar zeker ook rechten, deze worden met voeten betreden en respectloos behandeld door de huidige politiek.

Om e.e.a. te kunnen bereiken hebben wij de website www.changeeuropenow.com opgezet om alle vormen van nieuws en democratische ontwikkelingen aan het Nederlands volk te brengen. Nog belangrijker, het ontmaskeren van de daadwerkelijke doelstellingen van onze volksvertegenwoordiging en wat de EU commissie ( Eurofielen ) van plan is met Nederland behalve financieel leegzuigen

Change Europe Now wil een stichting in het leven roepen die ervoor zorgt dat aan deze vraagstukken kan worden voldaan. Met uw hulp laten we het juiste geluid horen. Geen akkoorden meer waar het volk tegen is en de gemaakte akkoorden dienen te worden teruggedraaid. Een alliantie vormen met alle verdeelde groepen met de zelfde doelstellingen in Nederland en een front zetten tegen de verdere afbouw van onze samenleving, soevereiniteit en tradities.

Binnen de stichting zullen we promotiematerialen maken en zorgen dat heel Nederland de waarheid zal inzien over de maatregelen waardoor wij nu financieel absoluut worden leeg getrokken. Flyeren door het hele land, mensen wakker schudden.  Onze website moet daarom ook bekendheid krijgen en dat kan vrij snel gaan, maar kost uiteraard ook geld. 

Nederland moet z.s.m. uit de EU, een associatieverdrag zal de komende jaren meer dan genoeg zijn.

De akkoorden en beslissingen die ná het akkoord van Lissabon zijn gemaakt, zijn illegaal en onwettelijk geratificeerd omdat het volk tégen de Europese Grondwet heeft gestemd en tegen het associatieverdrag met de Oekraïne. Ook het Marrakesh akkoord en het klimaatakkoord zijn onwettig bekrachtigd.

Help ons dit aan te pakken en deel deze Crowdfunding met iedereen en alles waar maar kan.

www.changeeuropenow.com 

[email protected]

Over de campagne
Beheerder:
G.J.T.
Gestart op:
4 November 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie