€ 280 van € 1.000 opgehaald

 28%
14 donaties in 7 maanden

Zieke puppy

€ 280 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Hallo allemaal.

Wij hebben het ongeluk gehad om onbewust een zieke puppy te kopen van 6 maandjes oud. Ze komt hoogstwaarschijnlijk vandaan bij een broodfokker die haar uit Hongarije hebben gehaald. (Daar kwamen wij pas achter nadat onze dierenarts het paspoort van onze hond had nagecheckt)

We hebben haar nu vanaf 2 oktober en zijn al aardig wat honderden euro’s kwijt aan dierenarts kosten. Hier in het kort ons verhaal: 3 oktober zijn we direct naar de dierenarts gegaan om haar te checken en wat bleek? Het hondje was ziek... Ze dachten aan een schimmelinfectie op en in haar huid zodanig uitgelopen tot ontstekingen. En haar ademhaling vonden ze verscherpt klinken. We zijn begonnen met haar huid deze kuur sloeg niet aan en het werd erger er kwamen dikke korsten op haar hoofd en hals dus terug naar de dierenarts. Ze hebben haar opgenomen, deels kaal geschoren en behandelt. Doordat ze zoveel haar had en ze deels was kaal geschoren hebben de artsen beter kunnen kijken naar haar huid nu bleek dat er mijt in haar huid gevreten zat. Ze zit nu nog aan de antibiotica hiervoor. Dit gaat gelukkig de goede kant op. Afgelopen nacht ademde ze erg slecht ze was erg benauwd, ze snakte naar adem en zijn direct naar de dierenarts gegaan. Ze is onderzocht en ze willen graag aankomende maandag een röntgenfoto maken om te kijken of ze van binnenuit iets kunnen vinden.

Ze is ongelofelijk lief ook voor mijn kinderen en we willen haar heel graag helpen om beter te worden we zijn allemaal zo gek met haar.

Hiervoor moet onderzoek worden gedaan zoals bloedafnames, röntgenfoto’s, ontlasting onderzoeken enzovoort.

Hier zitten aardig wat kosten aan verbonden.En hierbij vragen we jullie om hulp. Dit stellen wij enorm op prijs. Want van de fokker kunnen we niks op aan die wilt alleen medicijnen opsturen vanuit een Belgische dierenarts zonder ons hondje te hebben gezien. ( dit vertrouwen wij dus niet omdat we ook al zijn bedreigt door hun) Het hoeft absoluut geen groot bedrag te zijn we zijn blij met elke euro die we kunnen gebruiken om haar beter te maken.

Veel liefs Kirsten en de kids

Over de campagne
Beheerder:
Kirsten Van den bosch
Gestart op:
26 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie