€ 107 van € 1.000 opgehaald

 11%
14 donaties in 4 jaren

Boemba’s dierendokter buffer

€ 107 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Boemba is een katje van 11 jaar oud wat sinds donderdag 3-10 bij ons woont. Boemba hebben we meegenomen bij de dierenarts. Zijn vorige eigenaar wilde Boemba laten inslapen i.v.m. nierproblemen, maar daar ging de dierenarts niet mee akkoord en nam Boemba in beslag. Daar bleek hij ook nog eens zo vol met wormen te zitten, dat ‘ie die zelfs heeft uitgebraakt. 

Na 2 weken bij de dierenarts te hebben gezeten, hopen wij Boemba zijn laatste forever home te kunnen geven met alle zorg die hij nodig heeft/verdient. We waren opslag verliefd op dit kereltje en konden het niet over ons hart verkrijgen om hem geen kans te geven. 

Boemba is een ontzettend lief en knuffelig katje & wat doet hij het ontzettend goed! Zo trots op dit kereltje. 

Doordat hij nierproblemen heeft zit hij op speciaal dieetvoer voor z’n nieren. De kans dat er een echo moet komen van in ieder geval z’n nieren/blaas, bij een specialistisch verwijscentrum voor dieren, is groot. Daarnaast gaan ze hem testen op hypertensie en heeft hij waarschijnlijk een hartruisje.

Wij hebben al onze andere katten verzekerd, dus normaliter speelt geld geen probleem bij dit soort dingen. Doordat Boemba de problemen al had voor het afsluiten van de verzekering, vergoedt de verzekeraar dit niet. Wij hopen op deze manier een kleine buffer op te kunnen bouwen voor Boemba, zodat we kunnen doen wat het beste/nodig is voor Boemba zijn gezondheid. 

Wie gunt Boemba ook een fijn en rustig leventje met de zorg die hij nodig heeft, door ons te helpen met een kleine financiële bijdrage?

Pootje van Boemba

Via deze link kun je updates volgen van Boemba: https://jouvence.nl/boembas-dierendokter-buffer/

Over de campagne
Beheerder:
Amy de Keijzer
Gestart op:
8 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie