€ 900 van € 1.000 opgehaald

 90%
12 donaties in 4 maanden

Opleiding zwangerschapsyoga en reiki en postnatale ondersteuning

€ 900 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Al sinds mijn eerste zwangerschap wist ik dat ik heel graag wilde gaan werken met zwangeren en net bevallen dames. Voor mij is zwangerschap en moeder worden het mooiste wat er is, maar tegelijkertijd kan het ook een hele moeilijke periode zijn. 

Ik wil graag mijn bestaande yoga en reiki aanbod uitbreiden door mij meer te gaan verdiepen in het geven van yoga lessen en reiki behandelingen aan zwangeren en net bevallen moeders. Voor mijzelf heb ik dit natuurlijk gedaan door yoga te blijven doen tijdens mijn twee zwangerschappen en reiki te geven ter ontspanning. Ik ben van mening dat deze doelgroep zo specifiek is dat ik, naast mijn eigen ervaringen, hier meer achtergrond voor nodig heb. 

Do-In Yoga 

Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik aan de slag gegaan met Do-In Yoga en heb ik mogen ervaren wat dit kan bieden ter ontspanning en als voorbereiding op de bevalling. Deze vorm van yoga zou ik heel erg graag willen bestuderen in de online docenten bijscholing van Do-In Academy van Lilian Kluivers. Deze opleiding bestaat ui 6 modules die na inlevering van het huiswerk besproken worden en als eindopdracht mag ik een artikel schrijven welke positief beoordeeld moet worden om de opleiding af te kunnen sluiten. 

Reiki Mama 

Ook zou ik heel erg graag een specialisatie training willen volgen bij Reiki Mama om reiki meer in te kunnen zetten tijdens de zwangerschap. Reiki kan een hele fijne manier zijn om meer te kunnen ontspannen zonder hier zelf fysiek voor bezig te zijn.  

Vorig jaar heb ik mijn reiki master herhaling gedaan en ben elke dag weer blij dat ik dit kan gebruiken. Hoe mooi zou het zijn als ik dit ook bij zwangeren toe kan passen. 

Post Natale Doula training 

De tijd na de bevalling kan een hele mooie roze wolk zijn, maar het kan ook een moeilijke tijd zijn door het fysieke herstel van de zwangerschap en de bevalling, een hormonale onbalans en het wennen aan de nieuwe rol van moeder of het verdelen van de aandacht bij een groter groeiend gezin. 

Vaak gaat de voorbereiding tijdens de zwangerschap tot de bevalling, maar daarna weten de nieuwe ouders het vaak nog niet. Ook hier kunnen yoga en reiki een fijne ondersteuning bij zijn en zijn er nog meer technieken die nieuwe moeders (en vaders) kunnen helpen om een nieuwe weg te vinden als ouders. Dit is wat ik graag wil leren in de Post Natale Doula training. Hierin leer je wat er hormonaal en emotioneel allemaal gebeurt bij de nieuwe moeder, welke ondersteuningstechnieken je in kunt zetten en hoe je deze toepast, welke voeding ondersteunend werkt. 

Compleet aanbod  

Alles bij elkaar wil ik graag een compleet pakket maken voor moeders die nog in verwachting zijn en moeders die al bevallen zijn, zodat ze deze tijd zowel ontspannen als zoveel mogelijk kunnen genieten. 

Al deze trainingen zijn helaas best wel kostbaar en daarom ben ik deze crowdfund campagne begonnen. Met een totaal bedrag van € 1.000,00 kan ik deze drie opleiding volgen en aan de slag met mijn droom die ik nu al 5 jaar heb. 

In ruil voor een donatie geef ik jullie sowieso mijn eeuwige dank, maar is het ook mogelijk om te kiezen uit één van onderstaande mogelijkheden: 

 

o Ik doneer, gewoon omdat ik je zo aardig vindt 😊 

o Ik doneer EUR 10,00 in ruil voor een yogales 

o Ik doneer EUR 20,00 in ruil voor een reikibehandeling van een ½ uur 

o Ik doneer EUR 30,00 in ruil voor een ouder/kind yogales 

o Ik doneer EUR 50,00 in ruil voor een reikibehandeling van een uur 

o Ik doneer EUR 150,00 in ruil voor een privé groepsyogales (max 7 personen) incl. thee en wat lekkers na afloop 

 

Ik hoop na het afronden van deze opleidingen heel erg veel mama’s (en mama’s in wording) bij te kunnen staan voor wat meer ontspanning.

Groetjes Annemarie 


Over de campagne
Beheerder:
Annemarie de Yogajuf
Gestart op:
7 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie