€ 470 van € 5.000 opgehaald

 10%
42 donaties in 4 maanden

Stichting Flappus Zwolle

€ 470 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

De afgelopen maanden heeft Stichting Flappus ruim 500 (wilde) dieren opgevangen, waaronder 82 doodzieke kittens, die zich allemaal doodziek, ongelukkig en ellendig voelen. 

Verreweg de meesten van hen zijn gedumpt. Los op straat, weggestopt in dichte kartonnen dozen zonder eten en drinken, bij Flappus op de oprit gegooid. Het doet de mensen van Flappus vreselijk veel pijn om dit leed te zien. 

En ook wordt Flappus geconfronteerd met het feit dat het voor sommige kittens te laat was. ”Maar wij vechten dag en nacht en doen ons best om elk kitten te redden, zodat ze een kans krijgen om gezond en gelukkig op te groeien. Hiervoor is de juiste kennis en ervaring, tijd en geduld, en veel medische hulp nodig”, zeggen de medewerkers.

Dierenartsrekening

Stichting Flappus heeft daarom nu torenhoge dierenartsrekeningen die betaald moeten worden. Daarom zegt Stichting Flappus: ”Wij hebben hulp keihard nodig, want zelf kunnen we het helaas niet. 

Stichting Flappus zorgt dag en nacht voor dieren in nood, van cavia's tot eekhoorns, konijnen, honden en katten tot buizerds, eenden enz. Zorgen wij nu samen voor verlichting van de dierenartsrekeningen en andere noodzakelijke dingen? Doneer alsjeblieft! Groetjes Anke. 

Over de campagne
Beheerder:
Anke De Kleine
Gestart op:
3 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie