ā‚¬ 305 van ā‚¬ 2.000 opgehaald

 16%
17 donaties in 8 maanden
Deze campagne is beƫindigd.

Voor medische kosten van mijn schoonbroer Jacek

ā‚¬ 305 van ā‚¬ 2.000 opgehaald
Deze campagne is beƫindigd.
het verhaal

Voor mijn schoonbroer šŸ˜Ŗ Hij had een ongeluk - hij viel van de vrachtwagen.  De voorwaarde voor herstel is intensieve revalidatie, die minimaal 6-7 maanden zal duren.  Deze situatie gaat helaas buiten de financiĆ«n van het gezin. Revalidatiecentra willen geen 'liggende' patiĆ«nten accepteren.  Er verscheen echter een licht in de tunnel - de vrouw vond een revalidatiecentrum dat Jacek zou nemen voor professionele neurologische revalidatie.  De kosten bedragen ongeveer PLN 6.500 per maand,ca. euro 1700,00 . Ik vraag om hulp voor Jacek, elk geld is belangrijk. Er is ook een verzamelactie gestart in Polen,zie deze link: https://zrzutka.pl/gwhuvj

Ik ben door mijn vrienden en bekenden in Nederland  aangesproken dat het onmogelijk of moeilijk is om via deze site te betalen. Daarom heb ik deze actie georganiseerd om de mensen in Nederland de kans te geven om te doneren. 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie ondersteuning!!:)

Hierbij nog het verhaal van zijn vrouw over het ongeluk en de gezondheidstoestand van mijn schoonbroer.

We realiseren ons vaak niet dat een klein  ons leven kan beĆÆnvloeden - dit was bij ons het geval ... Op 30 augustus 2019 kreeg ik een telefoontje over het ongeval en mijn man werd dringend getransporteerd naar de afdeling spoedeisende hulp in GorzĆ³w Wielkopolski. Ik ging daarheen en kreeg de informatie - "Je man heeft een gebroken schedel en uitgebreide hematomen - we moeten dringend opereren." In een fractie van een seconde stortte mijn wereld in. De operatie duurde 6 uur. Om uitgebreide hematomen te verwijderen, moesten artsen delen van de schedel uitsnijden. Na de operatie belandde mijn man op het departement Anesthesiologie en Intensieve Zorg, waar hij in diepe sedatie was en zijn toestand ernstig was. De artsen zeiden dat ik moest bidden dat mijn man zou overleven ... Na ongeveer een week begon het proces om mijn man langzaam uit verdoving te wekken, en de artsen gaven nog steeds nergens hoop op. PatiĆ«nten met zo'n uitgebreid craniocerebraal trauma, een gebroken brein - zijn niet veelbelovend ... Mijn man werd wakker en de artsen kondigden een wonder aan. Jacek heeft geen parese van ledematen, begrijpt de instructies en beantwoordt, voor zover hij kan, eenvoudige vragen. Het wordt met een sonde gevoed, heeft een tracheostomie en is gekatheteriseerd. Hij zit momenteel op de afdeling neurochirurgie van het Vozodship-ziekenhuis in GorzĆ³w. Na de ontslag moet haar man actie ondernemen om zijn conditie te herstellen. God heeft zijn leven teruggegeven! Voor mij en onze geliefde dochter - Hania.

Over de campagne
Beheerder:
Bjorn Honders
Gestart op:
1 October 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie