€ 2.915 van € 5.000 opgehaald

 59%
120 donaties in 8 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Kanker! Alledaags woord, wat een klote ziekte!

€ 2.915 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Met een brok in mijn keel schrijf ik dit stuk.

Heb je dat ook? Vrienden waar je zo'n band mee hebt dat dat bijna als familie voelt. Dat hebben wij met Danny & Saskia Janssen... Twee toppers die heel veel betekenen in ons leven. Onze vriendschap gaat 'way back'... Samen bij de baas gewerkt, samen op uitzending geweest, samen klagen, samen elkaar steunen door dik en dun, samen k#tje muf shoarma eten na een nachtje stappen, samen stoere verhalen vertellen, samen trouwen en bij onze bruiloft onze getuigen zijn, samen janken, samen blij zijn....

Een aantal jaren geleden krijgen Danny, Saskia en hun drie kinderen een auto ongeluk waarbij zij door het oog van de naald zijn gekropen. Het hele proces, wat nu al een paar jaar duurt, heeft veel effect op het gezin. Niet alleen mentaal, financieel maar ook fysieke problemen zijn het gevolg hiervan. Saskia heeft veel pijnen... Onderzoek na onderzoek volgen... Dan blijkt ineens dat de pijn niet het gevolg is van het ongeluk maar een tumor in de bekkenbodem die de pijn veroorzaakt!

WTF! HOE DAN??

Terwijl ik dit schrijf zijn we al een aantal maanden verder. Saskia heeft haar eerste chemokuur gehad en de behandeling is omgezet van levensreddend naar levensverlengend... HOE DAN??

Er vinden nog steeds gesprekken plaats om de juiste behandeling voor Saskia te vinden.

Vanaf het ongeluk tot heden heeft een enorme financiële impact gehad op het gezin... Wij willen op deze manier een bedrag bij elkaar krijgen om het gezin momenten te geven om bij elkaar te zijn en te kunnen genieten van elkaar!!

Danny, Saskia, Kai, Ian & Nanou wij houden van jullie en jullie zijn toppers! 💪🏼👊🏼✊🏼Over de campagne
Beheerder:
Brian Walburg
Gestart op:
11 September 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie