€ 6.727 van € 9.500 opgehaald

 71%
346 donaties in 10 maanden

CommonSenseTV - Wij gaan Nederland wakker schudden!

€ 6.727 van € 9.500 opgehaald
het verhaal

CommonSenseTV – Door burgers voor burgers

Nieuws, gebracht door burgers met een hart voor Nederland. Wij kijken verder dan de eenzijdige en corrupte mainstream media.

Het tijdperk van het gezonde verstand is in aantocht in dit digitale tijdperk. Maar het is nu harder nodig dan ooit om de massa wakker te schudden want we worden met alle macht tegengewerkt en zowel de media als de politiek is alle schaamte allang voorbij.

Dit is onze kans op weg naar een samenleving gebaseerd op rationalisme en realisme. Zij weten dat. Het is hun laatste kans…

Wij burgers hebben zoveel kennis voorhanden. En kennis is macht. Zij weten dat. Hun bizarre klimaat- en coronaverhalen houden geen minuut stand in een intelligente samenleving die wij kunnen creëren met z´n allen.

De overheid en de media onderschatten een steeds groter wordende groep burgers die door de politieke correctheid heen prikken en vaak veel beter geïnformeerd zijn dan zij zelf.

Wij zijn onafhankelijke burgers. Niemand zal CSTV in handen krijgen. Geen sponsors die veel geld bieden om zo een vinger in de pap te hebben. Geen politieke agenda. Geen advertenties van multinationals.

Artikelen en columns geschreven naar eer en geweten en zo goed mogelijk onderbouwd. Onafhankelijk van elkaar. Niemand die een auteur beïnvloed.

Oprecht nieuws. Gebracht door burgers, voor burgers.

Vrijheid en democratie in een soeverein Nederland! Daar staan wij voor. Daarvoor is dit opgebouwd. Dat is democratie en vrijheid.

CommonSenseTV is op de volgende kanalen actief:

http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV

Twitter:

https://twitter.com/CommonSense_TV

Facebook:

https://www.facebook.com/realCommonSenseTV/

Instagram:

https://www.instagram.com/commonsensetv__nl

Youtube:

http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV

Youtube community 24/7 nieuws

Youtube Community CSTV

Contact: [email protected]


Beste donateurs. Ontzettend bedankt!!

Als u contact wilt leggen met ons mail ons dan. We zien uw contactgegevens niet.
[email protected]

CommonSenseTV - We gaan het redden!


We komen collectief steeds dichter bij de kern van het gezonde verstand. Op weg naar de vrijheid. Het is wereldwijd aan het gebeuren.

De goede mensen hebben zich los moeten rukken. Los uit de gecreëerde wereld door de media en onze politici. We hebben ons los moeten rukken van Het Kwaad.

Op weg naar de vrijheid. Échte vrijheid in een moderne bewuste samenleving. We voelen het allemaal. Een samenleving van gezond verstand zit er aan te komen.

De mensen worden collectief bewust

Dit is een reis van de burgers die zal eindigen op het moment dat dit politieke systeem zal omvallen. 

Daar willen wij aan bijdragen. Het is ons enige doel. Dit systeem van Het Kwaad gaat vallen. Deze absurde gecreëerde werkelijkheid zal worden beëindigd.

Wij lijken media maar zijn onafhankelijke burgers die bezorgd zijn en dit uitdrukken. Zonder bemoeienis onderling. Mét alle kracht die wij hebben.

We kunnen dit doen dankzij donaties en onze unieke CSTV-Shop.

https://shop.spreadshirt.nl/CSTV-Store/all

Over de campagne
Beheerder:
Danny - CSTV
Gestart op:
4 September 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie