€ 1.202 van € 3.500 opgehaald

 35%
61 donaties in 3 maanden

CommonSenseTV - Wij gaan Nederland wakkerschudden!

€ 1.202 van € 3.500 opgehaald
het verhaal

UPDATE 19 NOVEMBER:

Het gaat goed met CommonSenseTV. De bezoekersaantallen blijven stijgen op onze website en de subscribers op Youtube.

We zitten nu naast Twitter, Instagram, Youtube en Bitchute nu ook op Facebook!
Veel werk te verrichten en er is nog zoveel meer dat we willen laten zien!

Ons volgende doel is om de meest intensieve en tijdrovende taak van het ondertitelen uit te besteden. Wanneer DAT lukt zullen we in staat zijn 3x zoveel video´s te plaatsen die dieper ingaan op de inhoud. Ook zullen we meer en uitgebreidere artikelen kunnen plaatsen. Het gaat goed maar ons doel ligt veel hoger! 

Nederland moet echt wakker worden en wel heel snel! 

Blijf ons steunen alsjeblieft!Deze campagne start ik om het door mij begonnen platform CommonSenseTV te behouden, verbeteren en uit te breiden. Ik ben op het punt gekomen dat het kanaal steeds groter en beter wordt ,maar ik het financieel niet meer aankan om daar te komen wat ik wil bereiken. Het zou me zeer aan het hart gaan hiermee te moeten stoppen. Niet om alle tijd die ik erin gestoken heb, maar vooral de passie en overtuiging waarmee ik het doe. Iets waar ik 100% achtersta en iets dat ik met de mensen wil delen.

Als ik met deze campagne mijn doelstelling bereik, kunnen we onze eigen website commonsensetv.nl opstarten en van daaruit uitbreiden naar nog veel meer platforms. Ik heb met deze doelstelling de kans door te gaan en flink uit te groeien totdat we eenmaal op eigen benen kunnen staan.

Dit is het kanaal:

Klik hier om het kanaal CSTV te bekijken

CSTV is er om...

Aanvulling op de traditionele media. Blootleggen van de eenzijdige en framende media. Nieuws vanuit het buitenland. Reportages over misstanden en grotere projecten waarin wij belangrijke zaken naar boven halen die je bewust worden onthouden door de media en de politiek. Een hard en eerlijk tegengeluid. Gezegend met het spreken en schrijven van 5 talen, kunnen wij nieuws vanuit de hele wereld direct bij u brengen.

Op dit moment hebben wij 4.000 subscribers op ons kanaal. 


Het verhaal van CommonSenseTV.

Nederland heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Wat een klein land,als Nederland, teweeg heeft gebracht in de wereld, is indrukwekkend. We zien steeds meer dat we geen historisch besef meer hebben. En wat ik zie is dat er iets waar onze voorouders eeuwenlang voor hebben gevochten, in een paar decennia door de goot gespoeld dreigt te worden. Er is ons, door de media en door onze politici, een collectief schuldgevoel aangepraat en een soort morele verplichting ons land helemaal om te gooien en aan te passen in de naam van tolerantie en andere waanzinnige onterechte projecten, die niet bedoeld zijn om ons als burger te helpen maar te onderdrukken. 

Door dit verschijnsel zijn we in bizarre tijden terecht gekomen waarin feiten niet eens meer besproken mogen worden. We leven in een tijd van collectieve gekte en politieke correctheid, waarin men vervreemdt van de werkelijkheid. Dit allemaal in een digitaal tijdperk waarin de mens alle ruimte en mogelijkheden krijgt een gezonde mening voor zichzelf te vormen. 

We zijn een open platform waar we kritiek en opmerkingen van kijkers en volgers heel serieus nemen om zo altijd alles vanuit diverse perspectieven te bekijken. En waar nodig er ook daadwerkelijk wat aan te doen.


De boodschap van CommonSenseTV 

Wij willen wakkere mensen de content aanbieden waaraan de traditionele MSM geen aandacht schenkt, waarmee zij anderen in hun omgeving wakker kunnen schudden. Niet omdat mensen dom zijn. Er is geen evenwicht. Er wordt veel mensen nieuws onthouden, of het wordt te eenzijdig belicht. Het is niet iedereen gegeven zijn weg naar goede alternatieve nieuwsbronnen te vinden. Het is een ernstige zaak dat veel journalisten niet meer de rol vervullen als de bewakers van de democratie.


Wil je mij steunen? Wil je het kanaal steunen omdat je het geluid ook belangrijk vind? Ik zal je niet teleurstellen en met veel passie doorgaan en goede mensen om mij heen verzamelen. 

Voor maandelijkse steun:

klik hier voor onze Patreon Pagina. Patrons belonen we in de toekomst met leuke tegenprestaties en kadootjes.

Vriendelijke groeten,

Danny. 

Oprichter CommonSenseTV - CSTV


Over de campagne
Beheerder:
Danny - CSTV
Gestart op:
4 September 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie