€ 70 van € 1.000 opgehaald

 7%
4 donaties in 6 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Gun jij ouders van een zorgintensief kindje een avond uit?

€ 70 van € 1.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal


Als opvoeden ineens mantelzorgen wordt.

Je staat er dag en nacht voor je kind. En natuurlijk doe je dit uit liefde en zie je het niet eens als een belasting. Vaders en moeders van een zorgintensief kind hoor je eigenlijk niet klagen, ze doen het gewoon. Een avondje uit zit er niet in, want daar is gespecialiseerde opvang voor nodig. Roeien met de riemen die je hebt. Maar wat als je mentaal en financieel kopje onder gaat?

Jij lieve ouder, verdient een break. Een steuntje in de rug zodat je weer vooruit kan.

Graag willen wij ouders van een zorgintensief kind een hart onder de riem steken. Dit zou dankzij jullie donaties mogelijk worden. Helaas zijn veel ouders oververmoeid en hebben zij nog maar weinig sociale contacten. Veel gezinnen hebben het ook financieel zwaar, hierdoor is zoiets als naar de kapper niet eens mogelijk.

Help ons Stichting autisme en gezin op te starten!

Wil jij ook dat zoveel mogelijk ouders in het zonnetje worden gezet? Help ons dan mee door een donatie te doen. Met de donaties verzorgen we niet alleen het uitje, maar proberen we ook zoveel mogelijk tegemoet te komen in de kosten voor gespecialiseerde opvang. Zo kunnen zij pas echt even ontspannen!


Wie zijn wij?

Wij zijn Patrick en Marjorie Olieberg, auteurs van het boek Wij en autisme (verschijnt op 23 augustus). Wij zetten onze eigen ervaringen als ouders van een kind met autisme in, om anderen te helpen. Dit doen wij nu door het delen van ervaringsverhalen, blogs en lezingen. Graag voegen wij hier verwendagen voor ouders aan toe.

Hoe pakken wij dat aan?

Op onze website: Wij en autisme kunnen ouders worden genomineerd door buren, collega's of familie. Op basis van de motivatie kiezen wij een gezin uit. Zij krijgen van ons bericht als zij zijn uitgekozen voor een avondje/dagje uit. Samen bespreken we de mogelijkheden en denken we mee als het gaat om financiering van de opvang.

Hoe weet ik of het goed terechtkomt?

Op onze website wij en autisme delen wij in overleg met het gezin hoe zij de avond hebben ervaren. Dit kan zijn door middel van een foto, of blog.


Help je mee onze stichting op te zetten?

Lieve groet, 

Patrick en Marjorie

www.wijenautisme.nl

Over de campagne
Beheerder:
Fam. Wij en autisme
Gestart op:
27 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie