€ 615 van € 3.600 opgehaald

 18%
46 donaties in 4 jaren

Elvis mijn kleine jongen

€ 615 van € 3.600 opgehaald
het verhaal

Hallo allemaal, lieve vrienden, kennissen dorpsgenoten en een ieder die het interesseert,

Mag ik mijzelf even voorstellen; mijn naam is Elvis, ik ben een hele lieve Franse bully puppy van nu toch alweer 8 maandjes oud. 

Ik ben helaas geboren met een probleem aan mijn hartje, een sterke hartruis en een longslagadervernauwing boven-op nog wat kleinere mankementjes.. 

Ikzelf doe maar net alsof er niks aan de hand is, maar mijn dokter zegt dat het toch niet zo goed met mij gaat, en dat ik een hele enge operatie nodig heb. Er moet een ballonetje worden opgeblazen in mijn slagader om de boel een beetje op-te-rekken en mij wat meer lucht te geven.

Ik laat elke dag een deel van mijn bordje staan om mijn baasjes te helpen besparen maar ik denk dat het niet genoeg is voor die dure operatie, (€3600..?) ik merk wel dat mijn mama het er best een beetje moeilijk mee heeft af en toe..  

Vandaar mijn noodkreet om baasjes te helpen! Want ze hebben al behoorlijke klappen gehad. Ondanks dat ze me hebben verzekerd. 

Elke euro is er één waar we heel dankbaar voor zijn!

Mvg en Bvd, Elvis ? en zijn baasjes. ❤

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Update 19 augustus 2019

Hallo lieve mensen.

Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor alle donaties en alle steun die we van jullie hebben gehad. Binnen een aantal weken hadden we +- 1000 euro ingezameld. En we gaan nog door! Mijn vintage spulletjes, tassen en lederwaren zijn vanaf deze week ook te bewonderen en te koop via de geweldig leuke pop-up store van “kunst-Lies", in de Bartholomeus Ruloffstraat te Amsterdam Een zeer artistieke kunstenaresse met ontzettend veel leuke antieke/vintage meubels en kunst!

Maar hoe is het nu verder met Elvis??

• Elvis is vorige week donderdag geopereerd. Zijn operatie was goed geslaagd, een verbetering van maar liefst 63%! (Waar gestreefd word naar 50% verbetering) alleen zijn lichaamstemperatuur wilde maar niet stijgen. Toen we hem meenamen was hij 36.6 graden. Thuis was het na meerdere uren nog niet veel beter met zijn temperatuur, dus na vele telefoontjes met de kliniek en vele uren verder, steeg beetje bij beetje zijn temperatuur. Elvis heeft gewoon heel erg veel last gehad van de narcose. Nu bijna een week voorbij en het lijkt alsof er niks is gebeurd. Elvis is minstens 3x zo gek als hij al was!😁 En Gaia helpt hem bij zijn gekkigheid. Ons knappe idiootje ;).

Het lijkt dus goed te gaan met ons mannetje, maar we wachten nog even af tot de volgende echo, hopend dat alles heelt zoals het hoort. Binnen 3 maanden is de nacontrole. Ik ga binnenkort wat lekkers maken voor alle lieve mensen die ons hebben geholpen.. Onze dankbaarheid is groot!. Ik kan het gewoon niet verwoorden! We danken u allen voor al uw steun!

Veel 💕🐾💋 van Elvis en zijn baasjes!



Over de campagne
Beheerder:
Jolanda Darmawan
Gestart op:
23 July 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie