€ 7.277 van € 5.000 opgehaald

 100%
434 donaties in 11 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Uitvaart voor Sandra

€ 7.277 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Beste lezers, ik hoop dat jullie een paar minuten de tijd willen nemen om dit verhaal te lezen. Sandra was mijn schoonzus. Afgelopen Pasen heb ik haar pas voor het eerst ontmoet. Hoogzwanger kwam zij vanuit Nigeria om samen met mijn stiefbroer te beginnen aan een leven hier in Nederland. Sandra en ik hadden gelijk een klik, hoe leuk is het dat je samen zwanger kunt zijn. We keken allebei enorm uit naar onze dochters. Al snel bleek bij de controles dat haar bloeddruk veel te hoog was en half mei werd ze zelfs opgenomen. De bevalling werd opgewekt en op 19 mei beviel ze van Elena. Een mooie gezonde baby! ❤️Bijna 2 weken lag ze in het ziekenhuis. Maar de hoge bloeddruk en andere klachten bleven. In de weken daarna knapte Sandra eigenlijk niet op en toen we door de huisarts naar de SEH werden gestuurd, bleek al snel dat zij ernstige hartfalen had. Maar na weer bijna een week in het ziekenhuis mocht ze weer mee naar huis met een lading medicijnen. Maar ook daar knapte ze niet van op. Natuurlijk stond ze nog steeds onder controle van de cardioloog. Inmiddels had ze met haar kersverse gezin een eigen appartement gevonden. Na een week in hun eigen appartement sloeg het noodlot toe. Op zaterdagochtend 13 juli 2019 werd Sandra niet meer wakker. Wat een schok. Wat een verdriet. Voor haar man, voor haar dochter, voor mijn ouders, voor haar familie en vrienden in Nigeria maar ook voor mij. We zijn nog volop bezig met het regelen van een mooi afscheid voor Sandra. Haar familie en vrienden moeten nog uit Nigeria komen en haar lichaam wordt nog onderzocht om te ontdekken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Er moet uitgesloten worden dat haar 2 maanden oude dochter later hetzelfde kan overkomen. Sandra had nog geen zorgverzekering en haar reisverzekering zal lang niet alle kosten kunnen dekken. Ik wil je vragen dit verhaal voor ons te delen. Geld maakt het verlies niet beter en geeft Elena haar moeder niet terug. Maar het maakt het voor ons iets makkelijker om de begrafenis te regelen die we Sandra zo gunnen.

*Update vrijdag 26 juli*

Lieve mensen, wat zijn we blij met alle steun die we hebben ontvangen. Dankzij de aandacht van de PZC (Maurice Steketee) hebben we het streefbedrag ruimschoots behaald.

Het lukt de familie en vrienden uit Nigeria niet om op zeer korte termijn naar Nederland te komen. Met hoge uitzondering hebben we uitstel voor de begrafenis ontvangen tot 8 augustus. We zijn de Gemeente Goes en de officier van Justitie hiervoor zeer dankbaar. Ook alvast grote dank voor Richard Ensing van Monuta Goes. Hij heeft dit uitstel voor ons kunnen regelen. Ook heeft Richard er voor gezorgd dat Sandra vandaag naar het crematorium in Terneuzen is gebracht, waar ze in een diepkoeler zal verblijven. We bedanken het crematorium in Terneuzen via deze weg dan ook graag voor hun medewerking.

De komende dagen zullen we de details van de begrafenis bespreken en we hopen nu heel erg dat er genoeg tijd is voor de familie en vrienden van Sandra om naar Nederland te reizen.

Namens Randy, Elena, Maya, Peter en de familie en vrienden uit Nigeria en Nederland wil ik u nogmaals heel erg bedanken voor uw donatie, uw steun en aandacht. 


Met hartelijke groet,

Nienke de Klerk

Het is nog steeds mogelijk om te doneren. Al het geld dat binnenkomt besteden we aan Sandra. Zo kunnen we straks hopelijk ook nog een mooie steen op haar graf zetten. 

Over de campagne
Beheerder:
Nienke de Klerk
Gestart op:
22 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie