€ 27.125 van € 25.000 opgehaald

 100%
339 donaties in 11 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Zijn grootste hobby werd zijn ergste nachtmerrie

€ 27.125 van € 25.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Binnen 2 weken is het doelbedrag behaald, FANTASTISCH. 

Overweldigend dat we dit met zijn allen zo snel gerealiseerd hebben, het overteft onze stoutste dromen.
De crowdfunding blijft zichtbaar omdat het helemaal niet erg is als we over het doelbedrag heen gaan.
Naast de aanbouw zijn de aanpassingen die nodig zijn om het huis leefbaar te maken voor Maarten erg kostbaar. Je hebt geen idee wat er allemaal nodig is als je niet in zo'n situatie bevindt.
Daarom gaan we door met het verzoek om deze actie te delen, zodat nog veel mensen het verhaal lezen en een (kleine, eventuele anonieme) donatie willen doen.

Onderstaand het verhaal van Maarten.


Maarten is 57 jaar, getrouwd met Anja en heeft één grote hobby en dat is .paardensport. Een zeer ervaren ruiter die op 25 november 2018 zeer ongelukkig van zijn paard is gevallen en  daardoor een incomplete hoge dwarslaesie heeft opgelopen.


Door deze gebeurtenis was er voor Maarten en ook zijn vrouw Anja een leven voor en is er een (nieuw) leven na 25 november 2018.

Door de dwarslaesie is het leven op dit moment een grote tombola van ellende en veel emotie en komt er heel veel op hun af. Zo zal het huis  aangepast moeten gaan worden, zodat Maarten op een prettige manier thuis kan wonen. Er is financiële hulp van de gemeente, WMO, er zijn vrienden die helpen met hand en spandiensten om geld uit te sparen. Maar het is niet genoeg om alles gerealiseerd te krijgen. 

We gunnen Maarten en Anja zoveel als mogelijk een normaal leven en dat alles in huis aangepast kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Je zal het maar mee maken dat je van de ene op de andere seconde niets meer kunt bewegen. Maarten is een ontzettende doorzetter, is positief en we hopen zo dat hij dat kan blijven; een aangepast huis zou daar zeker aan bijdragen.

De aanpassing/verbouwing willen we zo snel als mogelijk starten omdat  voor Maarten op dit moment vrijwel onmogelijk wonen is, in zijn eigen huis.  Mocht u geraakt zijn door dit verhaal en Maarten en Anja weer enigzins een draaglijke toekomst gunnen, dan zou het fantastisch zijn als u dit initiatief financieel wilt steunen met een (al dan niet anonieme) bijdrage voor de verbouwing van hun huis.


Over de campagne
Beheerder:
M
Gestart op:
22 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie