€ 1.310 van € 3.000 opgehaald

 44%
51 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Van kinderwens naar werkelijkheid

€ 1.310 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Lieve vrienden, familie, collega's en kennissen, 


Onze 2 prachtige vrouwen Renee en Steffie zijn al een lange tijd samen en in die tijd hebben zij zich ook elkaars vrouw mogen noemen. 

Afgelopen jaar zijn ze na hun starterswoning verhuist naar een prachtig nieuwe 'gezinswoning'. Alles zit er op en er aan, helaas heeft dit een hoop tijd en onverwachts veel geld gekost. Dit heeft hun droom naar een gezinsuitbreiding behoorlijk achteruit gezet. Toch hadden deze toppers een intake gepland om hun kinderwens dichterbij te laten komen, omdat zij hier zo naar uit kijken!

Alles leek goed uitgezocht en op zijn plek te vallen. Helaas 1 grote tegenslag die momenteel niet haalbaar is; de kosten. Minimaal 3000 euro voor een traject van 6 pogingen in de hoop dat het slaagt.

Stress is 1 van de oorzaken waardoor bevruchting minder snel zal plaats vinden, de financieele drempel ligt hoog en zal niet bijdragen aan de positieve instelling die hard nodig is voor dit geweldige doel!

Wij willen deze 2 prachtige vrouwen graag minimaal 1 stress-vrij traject gunnen. Alle beetjes helpen hun om dichterbij de droom te helpen. Een klein wondertje is zo welkom voor deze 2 prachtvrouwen.

Help je mee?



Over de campagne
Beheerder:
Lous Koers
Gestart op:
9 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie