€ 310 van € 1.275 opgehaald

 25%
10 donaties in 1 week

Studenten ROCvA voor onderwijs en sport naar New York

€ 310 van € 1.275 opgehaald
het verhaal

Wij zijn Rianne, Demi en Francesca. 2 enthousiaste studenten en hun docente van de opleiding Sport & Bewegen in Amsterdam. 

Het ROC van Amsterdam geeft studenten dit jaar de kans een buitenlandreis te maken met als doel te ervaren hoe het is om in een ander land lessen lichamelijke opvoeding te verzorgen. Rianne en Demi kregen het idee om deze lessen op een school voor Speciaal Onderwijs in New York te verzorgen en te onderzoeken welke visie docenten hebben als het gaat om inclusiviteit: hoe zorgen zij dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen en plezierige lessen kan ervaren?

Naast dit educatieve doel willen wij ook op sportief gebied een bijdrage leveren. In januari liepen wij met het ROCvA / Patta Running Team de halve marathon van Egmond. Om onszelf opnieuw voor zo'n afstand uit te dagen hebben wij gekozen om nu de Halve Marathon van Staten Island te rennen. Door deel te nemen aan dit sportevenement steunen wij het project 'Run for Kids' van de New York Road Runners - een belangenorganisatie die sport voor jeugd in New York stimuleert en toegankelijker maakt.  

In de afgelopen periode hebben wij een plan geschreven en deze gepitcht voor de commissie van het Internationaliseringsfonds van het ROC. De commissie heeft een positief advies gegeven en steunt ons nu met 65% van het totaalbedrag. 

Het zou fantastisch zijn wanneer wij, dankzij jullie hulp, in oktober naar New York kunnen reizen om daar sportlessen op een speciaal onderwijsschool te verzorgen én ons in te spannen voor Run for Kids. De benodigde 35% van het budget hopen wij op deze manier bij elkaar te halen. Namens Rianne, Demi en Francesca: ontzettend veel dank voor jullie bijdrage!

Over de campagne
Beheerder:
Francesca Ehmig
Gestart op:
7 July 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
€25 Frans&Sjanny Koogje 2 dagen geleden
Rianne, heel veel succes! Go for it!

€10 Sjoerd van der weijden 4 dagen geleden
Kanjersss ! Heel veel succes en wat een goed doel ❤️

€10 Aline 6 dagen geleden
Wat een tof plan!!! Hoop dat het jullie lukt genoeg geld op te halen 💪🏼💪🏼

€10 Wil 6 dagen geleden
Succes

€25 Ingrid en Nathalja 1 week geleden
Top! Heel veel succes 😃

€50 Natasja Wolferink 1 week geleden
Succes meiden en veel plezier!

€100 Rianne 1 week geleden
Veel succes

€50 Sylvia en Elie Beekes 1 week geleden

€10 Janne 1 week geleden

€20 Wim Verbeek 1 week geleden
Succes

Plaats een reactie