€ 800 van € 10.000 opgehaald

 8%
45 donaties in 8 maanden

Een gezin in zware nood helpen

€ 800 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Super bedankt voor jullie inzet hierin. Moge God elke mens rijkelijk belonen, en alles geven wat hun hartje begeerd. Zowel voor een moslim als een niet moslim. Wij zijn allemaal mensen en worden gelijk behandeld. Bismillah ir Rahmaan ir Raheem

Wassalam wa alaykoem zusters en broeders,

Voor een arm gezin in zware nood ben ik een inzameling begonnen.

Ik kan niet slapen, niet doorgaan zonder na te denken over deze gezin die het zo zwaar heeft, maar toch dankbaar is. Dit zijn mensen die het paradijs Verdienen bij ALLAH. Ik krijg tranen als ik zie hoe ze leven, slapen en eten.

Abdelrahmanne 65 jaar, is een echtgenoot en vader van 3 kinderen, en is woonachtig in Temsamane (Marokko).

Bij Abdelrahmanne is een half jaar geleden boejedjoef (berbers woord, sorry kan het helaas niet vertalen) aan zijn voeten geconstateerd, hij moet hieraan geopereerd worden. Alleen heeft hij hier geen geld voor. Als hij ermee blijft lopen zal het verergeren.

Hij heeft twee gehandicapten en zieke kinderen, de zoon die is geestelijk helemaal aangeslagen waardoor hij met messen en scherpe voorwerpen slaat. De vader heeft geprobeerd om hem in een instelling te plaatsen, hiervoor moet hij kosten betalen wat hij niet heeft. En daarbij hebben mensen hem aangeraden dat niet te doen, omdat de mensen die daar zijn geplaatst zo gek zijn dat ze hem wellicht kunnen iets kunnen aandoen. Dat wil hij niet,  en heeft hem daarom weer in huis genomen.

De dochter is geestelijk en lichamelijk ook helemaal niet in orde echt zielig, de dochter in kwestie op foto te zien. De oudste zoon niet gehandicapt is getrouwd en heeft het ook niet goed. Daar komt bij dat Abderrehmanne zijn vrouw geestelijk ook niet in orde is. Ze heeft waanideeën en hallucineert.

De vader zorgt al vanaf dag een voor zijn gezin. Hij doet alles voor ze om te overleven. Wij hebben hem gevraagd om te trouwen, zodat hij hulp krijgt, hij keurt dit af, omdat hij bang is dat zijn kinderen verwaarloost gaan worden en ze niet voor ze zorgt. Ondanks zijn vrouw ziek is en zijn kinderen wil hij toch bij ze blijven. En voor ze zorgen in welke situatie dan ook.

Ze leven een in blok huis dat ken je wel. Die in bergen gemaakt word door middel van stenen en zand. Deze huis is van zijn ouders die overleden zijn, het huis is achtergelaten als erfenis voor hem en zijn vier zussen.  Zijn overige zussen willen ook niet meewerken die hebben het ook niet goed die wonen ook in de bergen in RIF.

Alle spullen die wij naar ze sturen worden gestolen of meegenomen.  Heel bizar hoe mensen omgaan met gezinnen die niks hebben en ziek zijn.

Wil daarom met jullie zusters en broeders een inzameling doen inshallah voor een kleine blokhuisje in de bergen voor hun alleen. De kosten hiervan bedragen 10.000 euro. De inrichting en de overige kosten wil ik zelf op mijn rekening nemen inshallah. Willen jullie mij Inshallah hierbij helpen. Mijn dank bij Allah is groot.

Help alstublieft dit gezin, ze hebben niks en deze kinderen en zijn vrouw hebben hun vader hard nodig. Laten we hun omwille van Allah s.w.t. alstublieft helpen zodat ze niet alleen gaan eindigen zonder vader. Allereerst vraag ik om een oprechte dua voor hun, want de kracht van een dua is zeer groot. Daarnaast wil ik jullie alstublieft vragen te doneren omwille van Allah swt

Beste broeders en zusters, weet dat God je aanspoort en aanspreekt om in actie te komen, om armenbelasting sadaqa te geven, voor jezelf, om jezelf ermee te beschermen en te behoeden. Haast je daarom naar het geven van armenbelasting sadaqa. dat is immers 1 van de vijf zuilen. 

Graag wil ik jullie allen vragen dit bericht te delen met familie, vrienden en kennissen.

Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen hiervoor. Moge Allah swt jou en jouw dierbare een plek in het paradijs schenken.

Baraka Allah oe fiekom

Super bedankt voor jullie inzet hierin. Moge God elke mens rijkelijk belonen, en alles geven wat hun hartje begeerd. Zowel voor een moslim als een niet moslim. Wij zijn allemaal mensen en worden gelijk behandeld. 


Over de campagne
Beheerder:
R. Temsamane
Gestart op:
13 June 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie