€ 496 van € 5.000 opgehaald

 10%
32 donaties in 5 maanden
Deze campagne is beëindigd.

R.i.p mo

€ 496 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaalAfgelopen maandag 3 juni 2019 heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan in Den Haag, wateringseveld. Onze lieve Mohammed heeft totaal onverwacht het leven gelaten. 2 weken voordat hij 16 jaar mocht worden. 


Ik vraag u namens de moeder (Fatoe Fofana) van deze prachtige jongen, om een bijdrage voor zijn begrafenis. 


Afgelopen zondag heeft Mohammed nog de hele dag heerlijk gezwommen met vrienden op scheveningen. Om 22 00uur begon de hoofdpijn. Om 03 00 uur 's nachts maakte hij zijn moeder wakker met nog meer hoofdpijn. De pijn voelde hij nu in zijn hele lijf. Om 4.45 heeft moeder de ambulance gebeld. Deze verwees hen door naar de huisartsenpost. Bij het Haga leyweg aangekomen, constateerden ze 38,5graden koorts. Er was een bacterie ontdekt, maar de waarden waren niet hoog genoeg om te mogen blijven. Mohammed is naar huis gestuurd met een pijnstiller. Thuis aangekomen is Mohammed gaan rusten op bed.


Moeder is toen om 12.20 naar boven gegaan om te kijken hoe het met hem ging. Helaas trof moeder haar geliefde zoon levenloos aan op bed. 


Vol ongeloof is zij nu met al haar verdriet de begrafenis voor haar zoon aan het plannen. Moeder werkt hard, maar red het niet om alle kosten te dekken. Help alstublieft mee. Al is het een klein gebaar. Alle kleine beetjes zijn welkom! Help❤ 


De begrafenis zal hopelijk as vrijdag 7 juni 2019 plaatsvinden.


1000x dank!


Delen? Heel graag!!

Over de campagne
Beheerder:
Ramona De roo
Gestart op:
6 June 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie