€ 7.245 van € 36.000 opgehaald

 21%
501 donaties in 1 jaar

Help Nabila aan een stamceltherapie!

€ 7.245 van € 36.000 opgehaald
het verhaal

Het DOELBEDRAG is behaalt in januari 2020.!!!      Alhamdoulilah

Dank jullie allen voor jullie bijdrage.

Moge allah jullie belonen.

Bismillah-ir-rahman-ir-rahim

Jij kunt helpen Nabila weer te laten genieten van het leven!

Nabila is al 18 jaar doodziek door de gevolgen van de ziekte van lyme en co infecties. 

Deze is in de chronische vorm pas vastgesteld na 16 jaar in de medische molen te hebben gezeten en vele behandelingen te hebben gedaan zonder enige resultaat. Ze ging uiteindelijk zelf op onderzoek uit en kwam terrecht bij een  Arts, orthomoleculaire & lyme specialist. Ze  liet zich testen op de ziekte van Lyme, de uitslag was positief op meerdere stammen, dit bevestigde haar kracht om niet op te geven. Deze testen zijn naar Arminlabs in Duitsland gestuurd.  Al haar klachten die ze heeft gehad en alle diagnoses die door  zovele artsen zijn gesteld komen daar uit voort uit de ziekte van lyme. Dat is de oorzaak van alle ellende. Nabila is god /allah swt zo dankbaar dat ze eindelijk de oorzaak heeft kunnen achterhalen. Want dat stukje heeft jaren aan haar geknaagd diep van binnen wist ze dat er meer aan de hand was dat het iets groters was dan wat er steeds werd beweerd in het reguliere circuit.

In ieder geval sinds 2017 gestart met glutenvrij / suikervrij dieet en de behandelingen tegen lyme. Maar helaas zonder de gewenste resultaat. 

Deze nare slopende ziekte trof haar op een hele jonge leeftijd. Waardoor ze met vallen en opstaan uiteindelijk heeft moeten staken met school. 

Inmiddels is de ziekte in het laatste stadium. Nabila heeft naast chronische lyme ook co- infecties wat de lyme nog erger maken. De bacteriën hebben zich verspreid door haar hele lichaam. Daardoor wordt haar immuunsysteem volledig aangetast, het maakt haar leven kapot.

Daarnaast heeft ze een ernstige vorm van Fibromyalgie, Afweerstoornis (imuunsysteem ligt plat), prikkelbare darmsyndroom, luchtwegeninfecties, insullineressistent etc etc.. lijst tikt 11 ziektes en aandoeningen  aan in totaal. 

In Duitsland bestaat een levensreddende behandeling met stamcellen, die niet door de verzekering wordt vergoed. Zonder deze behandeling zal Nabila nog verder achteruit gaan met alle gevolgen van dien.

Kortom dit is de enige kans nog.

Ze is volledig afhankelijk van de hulp van anderen. Douchen is als het lopen van een marathon, heel veel dagelijkse levensverrichtingen zijn een hele opgave, ze is aan bed gekluisterd. Hele dagen verblijft ze in haar kamer. Door erge prikkelgevoeligheid en uitputting kan ze niet deelnemen aan het sociale leven en voelt ze zich vaak eenzaam. In huis en buitenshuis heeft ze hulpmiddelen.

Regelmatig geeft ze aan niet meer te kunnen. De situatie is zo uitzichtloos. Het is eigenlijk al bijzonder knap dat ze het op deze manier zo lang heeft vol gehouden. Zoals vele haar kennen is ze, strijdvaardig, positief, sterk, moedig, gedisciplineerd, gedreven, perfectionistisch, altijd begaan met anderen. Ze bleef zelf altijd sterk en altijd maar doorgaan, ze laat zich niet ontmoedigen ondanks dat ze echt uitgeput is. Ondanks alle pijn en alle klachten die deze ziekte met zich mee brengt tovert ze vaak een lach op haar gezicht.

De behandeling en het verblijf in de kliniek in Duitsland kosten ongeveer 36.000 euro. Dat is een enorm bedrag. Nabila leeft al jaren van weinig geld en zij heeft inmiddels 10.000-den euro’s aan behandelingen, supplementen, medicijnen en hulpmiddelen uitgegeven.

Deze actie is haar enige manier om beter te worden. Zij zal met alle kracht die ze nog in zich heeft de zware behandeling aangaan. Vandaar deze schreeuw om hulp. Haar leven heeft 18 jaar stil gestaan!

Ik vraag u hierbij een financiele steuntje te bieden om Nabila te helpen aan een stamceltherapie in Duitsland.

Ik zou het op prijs stellen als u dit bericht zoveel mogelijk zou delen met u omgeving.

Wat u kwijt kunt is welkom!

Iedereen die haar een warm hart toedraagt alvast heel veel dank!


Barak Allahoe fiekoem!

Dit onderstaande stukje is ter info:

Naast de moeizame diagnostiek, is er ook geen adequate behandeling in Nederland voor chronisch Lymepatiënten. De ziekte van Lyme kan chronisch worden als de bacterie niet direct behandeld wordt en de bacterie zich verspreidt naar onder andere de gewrichten, het centraal zenuwstelsel en het hart. Chronisch Lymepatiënten verliezen hun baan waardoor zij van een uitkering moeten leven en hebben een zeer lage levenskwaliteit.

In het buitenland zijn Europees goedgekeurde medisch laboratoria die werken met deze diagnostiek, waaronder Arminlabs in Duitsland. De test is in Nederland van groot belang, omdat patiënten misdiagnoses krijgen door de huidige onbetrouwbare testen of naar het buitenland moeten uitwijken voor een diagnose.

Uit onderzoek van het Radboudumc Nijmegen blijkt dat de kwaliteit van leven van patiënten met hardnekkige Lyme zeer laag is. De kwaliteit van leven die de algemene bevolking ervaart, wordt uitgedrukt met het cijfer 50. Diabetici hebben met 42 een lagere kwaliteit van leven, kankerpatiënten scoren 41, maar patiënten met chronische Lyme ervaren een nog veel lagere kwaliteit van leven: 32.

Sommigen worden gekort of krijgen helemaal geen uitkering en zijn afhankelijk van familie en vrienden. Veel van hen zitten in een rolstoel, zijn bedlegerig en zorgbehoevend. Regelmatig overlijden patiënten aan de gevolgen van de ziekte.

Bron: https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2019A01376&fbclid=IwAR1CQBujF0FFED8-EltJfXwFxDKIa9eh1FzIkjKWeyXw2dumbSSCSkDXWO0

Lymevereniging rapport Nederlandse Lyme Monitor 2019 Tweede kamer.Over de campagne
Beheerder:
Nabila
Gestart op:
27 May 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie