€ 34.450 van € 35.000 opgehaald

 99%
2053 donaties in 3 maanden

Help Lisan vechten

€ 34.450 van € 35.000 opgehaald
het verhaal

Zie voor Lisan haar verhaal:

❤️  https://www.facebook.com/helplisanvechten/ ❤️


Update 15-08-2019:

Lieve lieve mensen,

De stamceltherapie voor Lisan ligt binnen handbereik. We hopen in oktober naar de kliniek Villa Medigruen te kunnen gaan.

💜 Naast de kosten voor de behandeling maken we na en tijdens de behandeling ook kosten voor onder andere verblijf (Lisan moet 3 weken in een accomodatie in Duitsland blijven) en vervoer. Lisan zal ook na de behandeling maanden dure supplementen moeten gaan nemen en regelmatig voor nabehandeling/controle terug naar Duitsland gaan. Alle hulp is daarom nog steeds heel welkom en hard nodig!

Enorm bedankt!

Sandra en Lisan

🍀🍀

In 2009 is Lisan 7 jaar als ik bij het kammen van haar haar een rode kring zie achter haar oortje. “Daar zat een beestje mama, maar de juf heeft hem weggehaald”. Ik schrik en ga toch even naar de huisarts. Het blijkt een teek te zijn geweest die de bacterie van Lyme met zich meedroeg. De huisarts schrijft Lisan een week antibiotica voor, die zou de bacterie volledig doden. Daarmee was de kous af dacht ik. We waren er op tijd bij. Maar niets is minder waar. In 2014 zakt Lisan plots door haar rechter been. Een dag later zakt ze door haar linker been. Een week later trillen al haar spieren. En dat was het begin van onze zoektocht en ons gevecht. De behandeling in 2009 blijkt verkeerd te zijn geweest. Een week antibiotica was te kort. In de loop der jaren heeft de Lyme bacterie zich door het lichaam van Lisan verspreid en verstopt zich in organen. Lisan heeft daardoor de chronische vorm van Lyme. Lisan heeft heel veel klachten. Chronisch vermoeid, tremor in alle spieren, reumatische pijnen in gewrichten, chronische hoofdpijn, overgevoeligheid voor licht en geluid, slecht korte termijn geheugen, zwakke spieren, slechte concentratie, problemen met haar nieren, chronische blaaspijnen. Dit zijn niet alle klachten maar wel de klachten die dagelijks aanwezig zijn. Lisan gaat sporadisch naar school. Na school rust ze uit en slaapt ze. Ze slaapt heel veel. Langer dan 15 minuten lopen of 10 minuten fietsen kan ze niet meer. Een sociaal leven heeft ze niet. Lisan heeft vele specialisten gezien. Ontelbaar veel onderzoeken gehad. Zowel reguliere geneeskunde als ook natuurgenezers maar niets helpt, niets stopt de achteruitgang. Want dat is wat ons het meest beangstigt, het blijft achteruitgaan. Een groot deel van deze behandelingen heb ik zelf moeten betalen omdat de ziektekosten verzekering deze kosten niet vergoedt. In Nederland is er geen behandeling voor de chronische variant van Lyme. In Duitsland is de medische wereld wel een heel stuk verder met betrekking tot de behandeling van chronische Lyme. Lisan haar hoop is gevestigd op stamceltherapie. Villa medigrun in Duitsland behaalt enorm goede resultaten bij het gevecht tegen Lyme en geeft mensen het geschenk van een leefbaar leven terug. Maar ook deze kosten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Als alleenstaande moeder kan ik dit bedrag onmogelijk zelf bij elkaar sparen. De behandeling zelf kost ongeveer € 30.000,00. Dat is exclusief het verblijf en exclusief de nazorg en medicatie die na de behandeling nodig zullen zijn. Help ons Lisan weer zicht te geven op een leven dat nog moet gaan beginnen. Een leven dat deze meid verdient!

Over de campagne
Beheerder:
Sandra Naninck
Gestart op:
25 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie