€ 4.675 van € 100.000 opgehaald

 5%
170 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help Rofra de zomer door, met nieuwe kano’s

€ 4.675 van € 100.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update 10-05-2019: Wat ontzettend hartverwarmend om te zien hoeveel steun er komt uit Brabant (en omstreken)! Zoveel mooie donaties en lieve woorden voor de Rofra! Mochten er nog mensen of bedrijven zijn die willen steunen, héél, héél graag. Rofra hoort gewoon bij Valkenswaard! Alle beetjes helpen en samen komen we een heel eind!


Bij kanoverhuurbedrijf Rofra in Valkenswaard is in de nacht van maandag op dinsdag rond 00.20 uur brand uitgebroken. Daarbij zijn zo'n driehonderd kano's verwoest. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. De brand is een enorme klap voor het kanoverhuurbedrijf, dat vlak voor het hoogseizoen zit. Op tien na zijn ze allemaal verwoest. Het is de tweede keer dat de kanoverhuurder doelwit is. Vorig jaar in mei werden bij het bedrijf ook al kano’s in brand gestoken.

Mijn wens zou zijn om zo veel mogelijk geld in te zamelen om dit gezin en familiebedrijf kunnen helpen zodat ze toch deze zomer hun boekingen van kano tochten op de Dommel door kunnen laten gaan.

Mocht het streef bedrag niet gehaald worden, wordt het geld uiteraard aan Rofra overgemaakt! Elke kano is welkom.

https://www.youtube.com/watch?v=9KDT3l6zLGM

https://www.ed.nl/valkenswaard-waalre/brand-bij-kanoverhuurbedrijf-in-valkenswaard-verwoest-300-kano-s-waarschijnlijk-brandstichting~aedd6e3b/


Over de campagne
Beheerder:
S Stokmans
Gestart op:
8 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie